14.2.15

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αμυγδαλέζα...

Embedded image permalinkΦωτογραφίες και Βιντεο από το στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών...

«Πάρτε μας όλους μαζί και όχι έναν-έναν» φώναζαν εξοργισμένοι χθες το βράδυ οι μετανάστες στο επονομαζόμενο σύγχρονο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας, αρνούμενοι να παραδώσουν το...
άψυχο σώμα του Ναντίμ Μοχάμεντ του Νασίμ Αχτέρ.  

Το τραγικό γεγονός, σύμφωνα με τις καταγγελίες, οφείλεται στην παράταση της κράτησης του μετανάστη μετά το δεκαοκτάμηνο και έρχεται αμέσως μετά τον θάνατο Αφγανού πρόσφυγα από φυματίωση.

Συνεχής ενημέρωση:

12.17 μ.

Όπως αναφέρει ο Δρομογράφος, ο Γ. Πανούσης ζήτησε λίγο χρόνο και υποσχέθηκε οτι η Αμυγδαλέζα θα κλείσει όπως προεκλογικά υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Οπως αναφέρει ξανά ο Δρομογράφος, «Κάποιοι στη Αμυγδαλέζα φοβούνται για το κεφάλι τους και παρά τις εντολές του υπουργού απομακρύνουν τους δημοσιογράφους φωτογράφους».
Embedded image permalinkΤο φαϊ στους μετανάστες δίνεται σε αυτές τις σακούλες...


12.15 μ.: Σύμφωνα με το ΑΠΕ,

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων είναι σε εξέλιξη έξω από την Αστυνομική Ακαδημία και το Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών, στην Αμυγδαλέζα, όπου χθες τη νύχτα βρέθηκε απαγχονισμένος 28χρονος αλλοδαπός.

Σε εξέλιξη συγκέντρωση που καλούν το ΚΕΕΡΦΑ και το Δίκτυο Μεταναστών.
Embedded image permalink
   Διαβάστε την συνέχεια του κειμένου, ΕΔΩ...


Φωτογραφίες από το στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών της Αμυγδαλέζας

Δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ επετράπη σήμερα να μπουν στο χώρο και οι εικόνες σοκάρουν ...


Το φαγητό φτάνει σε μαύρες σακούλες, ενώ πολλοί μετανάστες δεν έχουν χειμωνιάτικα ρούχα και φορουν καλοκαιρινά... Διαβιούν σε χώρους χωρίς ζεστό νερό, χωρίς θέρμανση, χωρίς ιατρική περίθαλψη.
Embedded image permalinkEmbedded image permalinkEmbedded image permalinkEmbedded image permalinkEmbedded image permalinkEmbedded image permalink
Φωτογραφίες-βίντεο: @dromografos 

Δεν υπάρχουν σχόλια: