24.2.15

Τσίπρας: Ελιγμοί, για να μην πέσεις στην φάκα του αντιπάλου...

«Πρέπει να κάνει κανείς ελιγμούς για να αποφύγει να πέσει στη φάκα του αντιπάλου»
ΦΩΤΟ & BINTEO...
Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, έγινε μία μέρα μετά την επιστολή του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, στην οποία ζητούσε από τον πρωθυπουργό να απαντήσει, «όχι στο nein του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε».

«Πρέπει να κάνει κανείς ελιγμούς για να...
αποφύγει να πέσει στη φάκα του αντιπάλου» σημείωσε ο Τσίπρας απευθυνόμενος στον  Θεοδωράκη, τονίζοντας ότι το σημαντικότερο πολεμοφόδιο που έχει η κυβέρνηση είναι η πλατιά λαϊκή ενότητα.
Από την πλευρά του, ο Μίκης Θεοδωράκης τόνισε ότι πρώτα απ’ όλα αυτό που υπάρχει είναι μια κυβέρνηση της Αριστεράς, με τη βούλα της Βουλής και με μεγάλη διεθνή νομιμότητα.

«Εσύ είσαι ο πρωθυπουργός της χώρας και εκφράζεις τη θέληση του ελληνικού λαού, αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Αυτό ξεσήκωσε τον κόσμο, γιατί ο κόσμος έχει αίσθηση, κατάλαβε δηλαδή ότι είμαστε πολύ κοντά στη λύση του προβλήματος. Και αυτό που είπα χθες-προχθές, να έχουμε τη δύναμη στο nein που πρέπει να πούμε, στο όχι, δεν το στηρίζω απλώς… Είναι εφικτότερο περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είμαστε πάρα πολύ κοντά», είπε χαρακτηριστικά ο μουσικοσυνθέτης... 



Δεν υπάρχουν σχόλια: