24.2.15

«Η κυβέρνηση γράφει με τα χέρια της το νέο μνημόνιο»...



Επιθετική στάση έναντι της κυβέρνησης διατηρεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αμέσως μετά την επίσκεψή του στον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια την κατηγόρησε ότι...
γυρίζει τη χώρα χιλιόμετρα πίσω και την οδηγεί στη σύναψη ενός τρίτου μνημονίου.

«Η λίστα των μεταρρυθμίσεων που έστειλε η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις της ήταν ψέματα», υποστήριξε σε δήλωσή του έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συντηρώντας το ίδιο αιχμηρό μήκος κύματος με τις ανακοινώσεις της Χαριλάου Τρικούπη για τη συμφωνία στο πρόσφατο Eurogroup της Παρασκευής. 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποχωρεί από το Προεδρικό Μέγαρο μετά τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποχωρεί από το Προεδρικό Μέγαρο μετά τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποχωρεί από το Προεδρικό Μέγαρο μετά τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια | ΕUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ


Όπως τόνισε ο κ. Βενιζέλος, η πρόσθετη τιμωρία για τη χώρα είναι ότι το νέο μνημόνιο «το γράφει η ίδια η κυβέρνηση και όχι οι δανειστές, η τρόικα αναγκάζει την κυβέρνηση να γράψει με τα χέρια της το νέο μνημόνιο», ήταν το μήνυμα που θέλησε να εκπέμψει. 

Κατά την ίδια επίσκεψη, που είχε ιδιωτικό χαρακτήρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχάρη τον Κάρολο Παπούλια για τη δεκαετή θητεία του στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα, τιμώντας τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δημήτρης Κουκλουμπέρης

efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: