31.1.15

Η γκάφα σε τουριστική καμπάνια της Βενεζουέλας...

Η γκάφα σε τουριστική καμπάνια της Βενεζουέλας - ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ...
Ένας Αμερικανός δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί και απελαθεί από τη Βενεζουέλα το 2013 υποστηρίζει ότι εν αγνοία του και άθελά του εμφανίζεται σε μια διαφήμιση για τη...
φιλοξενία που προσφέρει το Καράκας στους ξένους.
B8jQ7DDIIAAjHdEΟ ανταποκριτής της εφημερίδας Μαϊάμι Χέραλντ στην Μπογκοτά, Τζιμ Γουάις, κρατήθηκε από τις αρχές της Βενεζουέλας επί δύο ημέρες κοντά στα σύνορα με την Κολομβία, τον Νοέμβριο του 2013, επειδή δεν είχε δημοσιογραφική βίζα. Έτσι, ήταν φυσικό να αιφνιδιαστεί όταν, στις αρχές της εβδομάδας, ένας φίλος του του επισήμανε ότι η φωτογραφία του εμφανίστηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η κρατική τηλεόραση της Βενεζουέλας, η Telesur, μαζί με μια μεγάλη καρδιά και μια λεζάντα που έγραφε: "Αγαπάμε τη Βενεζουέλα ... γιατί δέχεται τους ξένους όπως είναι".

Σύμφωνα με τον Γουάις, η φωτογραφία τον δείχνει να αγκαλιάζει έναν συνάδελφό του στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι, αμέσως μετά την απελευθέρωσή του και την απέλασή του από τη Βενεζουέλα.
"Ειλικρινά, ελπίζω κάποιος στο Telesur να έχει διεστραμμένο χιούμορ, όμως φοβάμαι ότι πρόκειται απλώς για λάθος. Νομίζω ότι είναι ξεκαρδιστικό. Μου έφτιαξε τη δύσκολη ημέρα που περνούσα εδώ στην Μπογκοτά", είπε γελώντας ο δημοσιογράφος.

Ο Γουάις ανέφερε ότι κατά τα φαινόμενα η φωτογραφία του "αποσύρθηκε" το πρωί της Παρασκευής.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: