9.1.15

Γιατί μας λέτε, κύριε Πρετεντέρη, ψεκασμένους;..

«Οι αεροπλανιές, που ‘λεγε η κυρία Σπυράκη, που καταγράφηκαν;»

«Ο Σαμαράς, το βράδυ των εκλογών, δεν θα υπάρχει!».

Αδιάβαστος ο Ντερμπεντέρης (καλά για την Σαράφογλου δεν το συζητάμε), στα Οικονομικά…

Ο Καμμένος προκάλεσε τον Ντερμπεντέρη για το «ψεκασμένους», με το οποίο κάθε λίγο και λιγάκι στολίζει τους ΑΝΕΛ και τον βρήκε – κι εδώ – αδιάβαστο.

«Το είπατε», του είπε. Ο Καμμένος το αρνήθηκε και…
του ζήτησε να βρει το σχετικό απόσπασμα – που κατ’ αυτόν δεν υπάρχει - και να το βάλει στα «ΝΕΑ».

Στα Οικονομικά νίκησε κατά κράτος ο Καμμένος. Ούτε πόσο ήταν το επιτόκιο του 1ου μνημονίου, δεν γνώριζε, ο Ντερμπεντέρης.

Μια – δυο φορές που πήγε να μπερδευτεί στα Οικονομικά η Σαράφογλου, τα ‘κανε θάλασσα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξέφρασε την άποψη, πως ένα μεγάλο μέρος από αυτό το ποσόν που παρουσιάζεται πως οφείλουμε στους δανειστές, στην πραγματικότητα δεν το χρωστάμε. Και αναφέρθηκε στις «αεροπλανιές της Σπυράκη», ρωτώντας τον Ντερμπεντέρη - που έμεινε παγωτό – που καταγράφηκαν αυτά τα χρήματα.

Στο κλείσιμο της συνέντευξης, ο Ντερμπεντέρης προσπάθησε να δώσει έναν επιθεωρησιακό τόνο στη συζήτηση λέγοντας πως «ο κ. Βενιζέλος πήρε τον κ. Σαμαρά και διαμαρτυρήθηκε για την Άντζελα Γκερέκου. Εσείς κάνατε το ίδιο στον κ. Τσίπρα, για την περίπτωση της Ραχήλ Μακρή;» (καμια σχέση η μία περίπτωση με την άλλη, καθώς η Μακρή είχε προπολλού φύγει από τους ΑΝΕΛ κι ήταν ανεξάρτητη).

Ο Καμμένος του απάντησε, πως οι ΑΝΕΛ δεν παίζουν με μεταγραφές.

Λίγο νωρίτερα είχε πει, πως το βράδυ των εκλογών ο Σαμαράς δεν θα υπάρχει και εξέφρασε την ευχή προς όλα τα κόμματα, για δημιουργία «εθνικής γραμμής».

Ήταν μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές παρουσίες του Καμμένου, που όταν είναι ήρεμος (δεν του το ΄χουν πει, οι δικοί του, αυτό;) είναι πιο αναλυτικός, καίριος και πειστικός…

Δεν υπάρχουν σχόλια: