20.12.14

H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα...

H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα
ΒΙΝΤΕΟ...
Με τίτλο «Προτείνουν Κουβέλη στην τρίτη ψηφοφορία» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Φιλοξενεί δηλώσεις των Σπύρου Λυκούδη, Βασίλη Οικονόμου και Νίκου Τσούκαλη που επαναφέρουν στο τραπέζι την υποψηφιότητα του αρχηγού της ΔΗΜΑΡ για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ώστε να...
επιτευχθεί η πλειοψηφία των 180.

Η εφημερίδα δημοσιεύει έγγραφο-ντοκουμέντο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών που αποδεικνύει ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απαιτεί νέο Μνημόνιο για να εγκρίνει τη χορήγηση προληπτικής πιστωτικής γραμμής στην Ελλάδα και παρουσιάζει το μυστικό σχέδιο της Κομισιόν για λίφτινγκ στην τρόικα.

Η «Αγορά» αποκαλύπτει ποιοι προωθούν τον τέως διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο για μεταβατικό πρωθυπουργό.

Η «Α» μπήκε στο «στρατηγείο» του Γιώργου Παπανδρέου στην οδό Πειραιώς και καταγράφει τι λέει ο πρώην πρωθυπουργός στους συνεργάτες του για τα άμεσα σχέδιά του.

Η εφημερίδα κυκλοφορεί με πλούσιο ρεπορτάζ για τις καταγγελίες Χαΐκάλη και τον ρόλο Αποστολόπουλου.

Η «Αγορά» φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Διοικητικής μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δηλώνει «Ο λόγος στους πολίτες αν δεν αποφασίσει η Βουλή για τον Πρόεδρο», του Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά που εκτιμά ότι «υπάρχει χρόνος ως το καλοκαίρι για διαπραγμάτευση με τους δανειστές» και του Επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ε.Ε, Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος στο ερώτημα εάν μπορεί να γίνει νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους απαντά «Η μη αποπληρωμή αποτελεί χρεοκοπία».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.







Σήμερα με την «Αγορά»: Το Xριστουγεννιάτικο “Jamie” με την υπογραφή του Jamie Oliver

“JAMIE”

Αποκλειστικά στην «Αγορά», το κορυφαίο περιοδικό μαγειρικής με την υπογραφή του Jamie Oliver. 
• Νοστιμιές για το γιορτινό τραπέζι
• Γλυκά αριστουργήματα 
• Το τέλειο πρωινό από τον Τζέιμι
• Ταξίδι στην γιορτινή Νυρεμβέργη 

Στο χριστουγεννιάτικο Jamie θα υπάρχει και διαγωνισμός. 3 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν βιβλία με συνταγές του Jamie Oliver.

Δείτε το εξώφυλλο εδώ:





«Εδώ Λιλιπούπολη» 

Η θρυλική Λιλιπούπολη με την «Αγορά». Για πρώτη φορά σε εφημερίδα τα cd με τα παραμύθια της αξεπέραστης σειράς, με τις αυθεντικές – συλλεκτικές θήκες.

Σήμερα το 3ο cd με τα παραμύθια

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: