13.12.14

H Realnews αυτής της Κυριακής...

H Realnews αυτής της Κυριακής




Με τίτλο: "Διπλό "άνοιγμα" του Αντώνη Σαμαρά" και βαρυσήμαντο άρθρο του Πρωθυπουργού κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Ο Αντ. Σαμαράς μέσω του άρθρου του στην "R" απευθύνει έμμεση...
πρόσκληση στους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν κατά συνείδηση στην προεδρική εκλογή. Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός καλεί όλους τους βουλευτές να απορρίψουν τον εκφοβισμό, τις πιέσεις και τους εκβιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και διατυπώνει δύο ερωτήματα:
- "Οσοι μέχρι πριν έναν χρόνο συμπαρατάχθηκαν  με την κυβέρνηση κρατώντας τη σημαία της Ευρώπης, πώς μπορούν σήμερα να στηρίξουν μιαν εξέλιξη αντι-ευρωπαϊκή; Και μάλιστα την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε μετωπική σύγκρουση με όλη την Ευρώπη;"

- "Οσοι υπερθεμάτιζαν για την "υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων" και την "ασφάλεια του πολίτη", πώς μπορούν σήμερα να συνταχθούν με τις "συνιστώσες" που υπερασπίζονται την προπαγάνδα των Σκοπίων, την "ελεύθερη είσοδο λαθρομεταναστών" στην Ελλάδα και, σε κάθε ευκαιρία, το όργιο των "μπαχαλάκηδων"; "

Στο κύριο άρθρο της εφημερίδας, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναρωτιέται: "Θέλουν πράγματι να εκλέξουν Πρόεδρο;". Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: "Θέλουν, άραγε, πράγματι να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να συνεχίσουν την κυβερνητική τους θητεία οι κ.κ. Αντ. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος ή μήπως απλώς αποφάσισαν να παραδώσουν τη σκυτάλη της εξουσίας και την "καυτή πατάτα" της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές στα χέρια του πολιτικού τους αντιπάλου κ. Αλ. Τσίπρα;". 

Ο Χρήστος Πασαλάρης επισημαίνει στο σημερινό άρθρο του ότι για τον νεαρό αναρχικό Νίκο Ρωμανό σύσσωμο το πολιτικό σύστημα, από κορυφής μέχρις ονύχων, παραδόθηκε στον νεαρό αναρχικό και βρέθηκε σύμφωνο παμψηφεί να του φορέσουν το «βραχιολάκι» για να διακόψει την απεργία πείνας. Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, που ξεκινά την Τετάρτη, το πολιτικό σύστημα τρώγεται αγρίως την ώρα που η πατρίδα, για έκτη χρονιά, κινδυνεύει με οπισθοδρομική κατάρρευση. Οι δε διεκδικητές της εξουσίας δεν ακολουθούν ουδέ καν μερικές από εκείνες τις αθάνατες συνταγές του Νικολό Μακιαβέλι, που τους ταιριάζουν γάντι!..

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Ευάγγελος Βενιζέλος για Γιώργο Παπανδρέου: "Μήπως θέλει να τον κάνουμε και Πρωθυπουργό;". Ποιοι βουλευτές και ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ συζητούν με τον πρώην αρχηγό τους για τη δημιουργία νέου κόμματος.

- Σταύρος Δήμας: "Πιστεύω ότι θα εκλεγώ Πρόεδρος με πάνω από 180 ψήφους".

- Φώτης Κουβέλης: "Το μείζον για τη χώρα είναι η αλλαγή κυβέρνησης". "Θα καταψηφίσουμε την πρότασή τους και στις 3 ψηφοφορίες".

- Δημήτρης Παπαδημούλης: "Δεν επιδιώκουμε μονομερείς ενέργειες. Το αδιέξοδο δεν εξυπηρετεί κανέναν, θα πρυτανεύσει ο ρεαλισμός".

- Ο Σταύρος Θεοδωράκης λέει "Ναι" στον Πρόεδρο: "Θεωρεί κανείς ότι με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον Φεβρουάριο όλα θα είναι καλύτερα για τη χώρα;".

- Κώστας Σκρέκας: "Εξάμηνη παράταση στο πάγωμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας".

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- "Σκέφτομαι τον γάμο!". Σίμος Κεδίκογλου-Μαντώ Κόλλια: Προσεχώς βέρα στο δεξί. "Εφτασα 51 ετών! Θέλω να παντρευτώ και να κάνω ένα παιδί", λέει στο στενό του περιβάλλον ο πρώην υπουργός.

- Η ωραία Ελένη είναι ξανά ερωτευμένη. Η λαμπερή δημοσιογράφος Ε. Τσαγκά βρήκε στο πρόσωπο του επιχειρηματία Νίκου Γδοντέλη τον ιδανικό σύντροφο και μοιάζει αληθινά ευτυχισμένη στο πλευρό του!

- Μαρία Μπεκατώρου: "Ονειρεύομαι να παίξω στο σινεμά". Η δημοφιλής παρουσιάστρια μιλά για τη δουλειά της, τα όνειρά της και αποκαλύπτει ότι τη ζηλεύει ο σύζυγός της Αντώνης Αλεβιζόπουλος.

- Αβα Γαλανοπούλου: Η περιπέτεια που κλόνισε την "Ελισάβετ".

- Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: "Θέλω να 'μαι εραστής της ζωής".

- Ζουν έναν μεγάλο έρωτα! Η παρουσιάστρια Μάγδα Τσέγκου και ο αρχιτέκτονας Γιώργος Βερναρδάκης περνούν καλά, αλλά δεν παντρεύονται ακόμα.


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: