14.12.14

Χουντής στο ertopen: Έτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ...




... να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας...
Ο πρ.ευρωβουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Νίκος Χουντής, μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου, της ERTopen στην εκπομπή ''Σήμα Αλέρτ'' με τον δημοσιογράφο Νίκο Κλέτσα, με αφορμή την...
εκδήλωση-συζήτηση που πραγματοποιηθηκε στα γραφεία του ''Μαρξιστικού Χώρου Μελέτης και Έρευνας'' (ΜΑΧΩΜΕ) στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου & Γερανίου 47, στην Ομόνοια σχετικά  με την ''αρχιτεκτονική της νέας ΟΝΕ, την παράταση του Μνημονίου και το ποια είναι η απάντηση της Αριστεράς"



Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την επίσπευση της διαδικασίας  για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας για τις 17 Δεκεμβρίου, όπως όλα δείχνουν οδεύουμε εκτός απροόπτου, προς βουλευτικές εκλογές, καθώς ο απαιτούμενος αριθμός των 180 βουλευτών για την υπερψήφιση νέου Προέδρου είναι μακρινός στόχος για την κυβέρνηση .
Έτσι λοιπόν έχει αρχίσει άτυπα η προεκλογική περίοδος και ήδη παρατηρείται προώθηση προεκλογικής τρομο-λαγνείας, ανάλογου ύφους της προεκλογικής περιόδου του 2012, από μεριά των συστημικών ΜΜΕ. Δεδομένου οτι βάσει των δημοσκοπήσεων ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σαφές προβάδισμα διαφαίνεται πως θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Ως εκ τούτου, θα κληθεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ποια είναι η απάντηση της αριστεράς; ακούστε την τοποθέτηση του πρ. ευρωβουλευτή και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή, που μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου της ERTopen και ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: