13.12.14

Οταν ο Αναγνωστάκης... μάλωσε τον Αδωνη...

Τρομολαγνεία χωρίς όρια και... η Σμύρνη μάνα καίγεται!
 ΒΙΝΤΕΟ...
"Αναψαν τα αίματα" πρωί-πρωί στο MEGA, μεταξύ του Αναγνωστάκη και του Γεωργιάδη.
Ολα άρχισαν, την στιγμή που...
μιλούσε ο Λαπατσιώρας, καθηγητής της Πολιτικής Οικονομίας, και ο παρουσιαστής ήταν έτοιμος να προχωρήσει σε ερωτήσεις προς αυτόν. Τότε παρενέβη ο -ποιος άλλος- Αδωνις, ο οποίος προσπαθούσε επίμονα να πάρει το λόγο, για να μιλήσει για την έκθεση της Goldman Sachs. 
«Άσε με να πω κάτι, για την έκθεση να πω λίγο να το σχολιάσει ο άνθρωπος, να μην δημιουργούνται εντυπώσεις, αφού δεν την έχεις διαβάσει την έκθεση», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.
Ο  Αναγνωστάκης,  θυμωμένος, του είπε: «Σταμάτα επιτέλους, αν την έχω διαβάσει ή όχι. Δεν σε αφορά. Ή θα ακούσεις τις διαδικασίες ή όχι".
Ο θυμός, βέβαια, κράτησε για λίγο, καθώς ο παρουσιαστής του ζήτησε συγνώμη: "Με συγχωρείτε λίγο για το ύφος μου, αλλά δεν γίνεται να προχωρήσουμε άλλο έτσι".
Δείτε το βίντεο:


Άδωνις Γεωργιάδης: Τρομολαγνεία χωρίς όρια και... η Σμύρνη μάνα καίγεται

Συνθήκες Μικρασιατικής Καταστροφής θα επικρατήσουν στην Ελλάδα, αν βγούμε από το ευρώ, δήλωσε νωρίτερα στην εκπομπή ο Άδωνις, αναφερόμενος φυσικά στα... τέρατα που θα ακολουθήσουν αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.


«Εάν η Ελλάδα βρεθεί, λοιπόν, στο Grexit, αν η Ελλάδα βρεθεί στην ανάγκη, στην πίεση να βγει από το ευρώ, με τον τρόπο που περιγράφει η Goldman Sachs με το να κλείσει η Ευρωπαΐκη Κεντρική Τράπεζα τη στρόφιγγα, όπως έκανε στην Κύπρο, τότε υπάρχουν δύο επιλογές: Ή υπογράφεις μνημόνιο, όπως έκανε η Κύπρος και ξανανοίγουν οι τράπεζες ή τυπώνεις δικό σου χρήμα και χαιρετάς», ανέφερε ο   Γεωργιάδης, προσθέτοντας: «Αν αυτό το κάνει η Ελλάδα, μία χώρα που είναι αποκλεισμένη από τις αγορές, μία χώρα η οποία έχει ένα τεράστιο δημόσιο χρέος, μία χώρα η οποία δεν έχει πραγματική εξαγωγή και παραγωγή, αλλά η οικονομία της στηρίζεται στην καλή της σχέση με το εξωτερικό, στον τουρισμό και στις εισαγωγές, η πείνα και η φτώχεια που θα δει αυτή η χώρα, δεν θα έχει προηγούμενο. Θα την έχουμε ζήσει μόνο μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή».

Δείτε το βίντεο :

πηγη left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: