7.12.14

Το... πέρασμα του «Έλληνα» Σαρκοζί από την Αθήνα

Το... πέρασμα του «Έλληνα» Σαρκοζί από την Αθήνα 
Ο πατέρας του, Νικολά Σαρκοζί, επιστρέφει δυναμικά στην πολιτική σκηνή της Γαλλίας. Ο γιος του από την άλλη, βρέθηκε για δεύτερη φορά στην Αθήνα μέσα σε. διάστημα λίγων εβδομάδων. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους...
πιο επιτυχημένους DJ, ενώ ο Puff Daddy τον αποκαλεί «πρίγκηπα της Γαλλίας».
Ο λόγος για τον Πιερ Σαρκοζί, το γιο του πρώην Γάλλου προέδρου. Δηλώνει μάλιστα στο "Έθνος της Κυριακής" ότι «ο προπάππους μου, ο άνθρωπος που μεγάλωσε τον πατέρα μου, καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη. Είχε έρθει στη Γαλλία για να τελειοποιήσει τις σπουδές του, μέχρι που μια όμορφη Γαλλίδα τον γοήτευσε και έμελλε να τον κρατήσει εκεί για καιρό».

Παρά το γεγονός ότι ο Νικολά Σαρκοζί δεν αντιμετώπισε από την αρχή με ενθουσιασμό τα σχέδια του γιου του, εκείνος με το πείσμα και τις επιτυχίες του κατάφερε τελικά να τον μεταπείσει. Στο ερώτημα για το ρόλο του πατέρα του στην καριέρα του, εκείνος απαντάει: «Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πάρα πολύ, ώστε να μη με επηρεάζει και να εξελίσσομαι όσο το δυνατόν πιο φυσικά».

Ο Πιερ, γνωστός ως DJ Mosey, έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες της γαλλικής αλλά και αμερικανικής ραπ, ενώ έχει παίξει στα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου. «Στα αγγλικά “mosey on” σημαίνει βολτάρω και όπως ο ίδιος δηλώνει «μάλλον ανταποκρίνεται αρκετά καλά στον τρόπο ζωής μου».

Μάλιστα, πραγματοποίησε πρόσφατα γκεστ εμφάνιση στο φινάλε της περιοδίας του Σάκη Ρουβά στο γήπεδο του Tae Kwon Do αλλά και στο κλαμπ Saint Solange, επιστρέφοντας στη χώρα, από την οποία έλκει της οικογενειακές ρίζες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: