17.12.14

Φ. Κουβέλης: Θέλουμε η χώρα να πορευτεί προς λυτρωτικές εκλογές...

Η ΔΗΜΑΡ θέλει "να πορευτεί η χώρα προς εκλογές", καθότι στις κάλπες ο λαός θα έχει τη δυνατότητα να...
επιλέξει ποιες πολιτικές προτιμά, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης.


Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή επανέλαβε ότι οι 10 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ δεν θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες στη Βουλή και εκτίμησε πως η προσφυγή σε πρόωρες εκλογές θα «λειτουργήσει λυτρωτικά» για την κοινωνία.

Παράλληλα, έκανε λόγο για «διαστρέβλωση» της πρόσφατης δήλωσής του πως δεν θα αντιληφθεί ως αποστασία τυχόν θετική ψήφο βουλευτών της ΔΗΜΑΡ στην προεδρική εκλογή, υπογραμμίζοντας πως με αυτή την τοποθέτηση σε καμία περίπτωση δεν εννοούσε πως τα μέλη της ΚΟ αποδεσμεύονται από τις συλλογικές αποφάσεις της παράταξης.

Επιπλέον κατήγγειλε ως «λανθασμένη» την «παρέμβαση» του Γιάννη Στουρνάρα αναφορικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί η πολιτική αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών, ενώχαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη «θεσμική παρέμβαση» αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας.

Τέλος ο κ. Κουβέλης άφησε εκ νέου το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας πως όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν από τα κομματικά όργανα κατά το πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου, μετά τις διαδικασίες της προεδρικής εκλογής...
capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: