12.12.14

Οι Σύροι υποφέρουν και ο δήμαρχος γιορτάζει...

 
O δήμος Αθηναίων προχωράει στις γιορτές που έχει προγραμματίσει στην πλατεία Συντάγματος αν και κάποια συγκροτήματα -οι Empry Frame πρώτοι- δηλώνουν πως...
δεν θα συμμετάσχουν. 
«Στις 13 Δεκεμβρίου ήμασταν καλεσμένοι να συμμετάσχουμε στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων που θα λάβουν χώρα στην πλατεία Συντάγματος» γράφει το γκρουπ στην ανακοίνωσή του. «Θεωρούμε ύψιστο αγαθό την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ο εξαιρετικά σημαντικός αγώνας που δίνουν οι Σύροι πρόσφυγες μας βρίσκει αλληλέγγυους. Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να μην πραγματοποιήσουμε την προγραμματισμένη μας συναυλία. Ευχαριστούμε εκείνους που μας τίμησαν με την πρόσκλησή τους, ωστόσο, το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να ορίζει τη μοίρα του και να διεκδικεί έναν καλύτερο τρόπο και τόπο ζωής και δημιουργίας είναι κάτι που ξεπερνάει την οποιαδήποτε καλλιτεχνική έκφραση και εορταστική εκδήλωση» συμπληρώνουν. 
Όσο για την ανακοίνωση του δημάρχου Αθηναίων, τι να πεις, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Στον κόσμο τους: «Από το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, 14 συγκροτήματα και 100 μουσικοί υπόσχονται να μας βάλουν σε εορταστικούς ρυθμούς με χορό, τραγούδι και πολύ μουσική. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες και να δώσουμε ρυθμό στα φετινά Χριστούγεννα στην πλατεία Συντάγματος».
Λίγη ευαισθησία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Τουλάχιστον, δεν μπορούν να κρατούν τα προσχήματα έστω;
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: