15.12.14

Ποια δρομολόγια λεωφορείων αλλάζουν από σήμερα...

Ποια δρομολόγια λεωφορείων αλλάζουν από τη ΔευτέραΑλλαγές στα βόρεια και τα δυτικά προάστια της Αθήνας περιλαμβάνει το δεύτερο κύμα τροποποιήσεων δρομολογίων σε λεωφορειακές γραμμές της πρωτεύουσας, που...
έχουν προαναγγείλει το υπουργείο Μεταφορών και η διοίκηση της εταιρείας "Συγκοινωνίες Αθηνών".

Από σήμερα, Δευτέρα, αλλάζουν τα δρομολόγια σε οκτώ γραμμές και θα «κουμπώνουν» σε σταθμούς του μετρό και του Ηλεκτρικού, που πλέον θα συνδέονται με λεωφορεία. Συγκεκριμένα:

■ Τροποποιείται η 704 Καματερό - Σταθμός Αττικής ώστε να φτάνει έως την πλατεία Αγίων Αναργύρων.

■ Επεκτείνεται η 701 Καματερό - Ιλιον - Σταθμός Αττικής, ώστε να διέρχεται από τον σταθμό του μετρό στην Ανθούπολη.

■ Συνδέεται η Πετρούπολη με το μετρό και η γραμμή 747 Πετρούπολη - Πανόραμα - Σταθμός Αττικής θα περνά και από τον σταθμό Ανθούπολης.

■ Αλλάζει η κυκλική γραμμή 527 Πεύκη - Μαρούσι, που θα καταλήγει στον σταθμό του Ηλεκτρικού στη Νεραντζιώτισσα.

■ Μεταφέρεται η αφετηρία της τοπικής γραμμής του Νέου Ηρακλείου 640 από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου στην οδό Κουντουριώτου.

■ Μετατρέπεται σε κυκλική η γραμμή 444 Σταθμός Χαλάνδρι - Γαλάτσι - Σταθμός Ανω Πατήσια και μετονομάζεται σε Σταθμός Ειρήνη - Γαλάτσι - Σταθμός Ανω Πατήσια, με νέα αφετηρία και τέρμα επί της οδού Νεραντζιώτισσας.

■ «Ψαλιδίζεται» η γραμμή Β8 Πολυτεχνείο - Νέα Φιλαδέλφεια - Μεταμόρφωση, μετονομάζεται σε 619 Μεταμόρφωση - Ν. Φιλαδέλφεια - Στ. Ανω Πατησίων με αφετηρία και τέρμα στην οδό Ζέας Μεταμόρφωσης.

■ Μετονομάζεται η κυκλική γραμμή 501 Πεύκη - Μαρούσι Α σε Πεύκη - Μαρούσι.

Καταργείται επίσης η γραμμή express Πειραιάς - Ακρόπολη - Σύνταγμα, που είχε δρομολογηθεί τον Μάιο με στόχο την εξυπηρέτηση των τουριστών της κρουαζιέρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ξαναλειτουργήσει τον Μάρτιο και θα γίνονται δρομολόγια μόνο κατά την τουριστική περίοδο...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: