19.12.14

Συγκινητικό αντίο από Αμπιντάλ...


Σε αρκετά φορτισμένο κλίμα έλαβε χώρα η συνέντευξη Τύπου του Ερίκ Αμπιντάλ, στο «Γ. Καραϊσκάκης», μέσω της οποίας ο 35χρονος Γάλλος αμυντικός ανακοίνωσε ότι...
αποσύρεται από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αυτή η μεγάλη προσωπικότητα του ποδοσφαίρου που αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, έχοντας για τελευταίο σταθμό της τον Ολυμπιακό.

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με ορισμένες από τις μεγαλύτερες στιγμές στην καριέρα του, να προβάλλονται στο video wall, ενώ στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο ίδιος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται.

Όπως είπε, ο λόγος είναι καθαρά προσωπικός, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος.

Στο «αντίο» του, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους αυτούς τους προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, ενώ είπε πως δεν πρόκειται να σταματήσει να συνδέεται με τους Πειραιώτες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η σχέση του με τον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ.

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος είπε πως ο Αμπιντάλ θα είναι για πάντα μέλος του Ολυμπιακού, ενώ ο Πιέρ Ισά τόνισε πως ο Γάλλος άφησε το στίγμα του στους «ερυθρόλευκους», στις ακαδημίες, στα παιδιά και σε όλο τον κόσμο.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, μάλιστα, ευχήθηκε στον 35χρονος αμυντικό καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνει από εδώ και στο εξής.

Σε ερώτηση που δέχτηκε, ο Ερίκ Αμπιντάλ, μίλησε και για τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει πόστο στη Μπαρτσελόνα, ή στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος είπε πως αυτή τη στιγμή, το μόνο που θέλει είναι να ξεκουραστεί και να πάρει την απόφασή του σχετικά με το τι θα κάνει στο μέλλον.

Φυσικά, δεν μπόρεσε να μην μιλήσει και για τον Πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τον πλαισίωσε με αγάπη και πως του έδειξε τα πάντα για την Ελλάδα, ενώ τόνισε πως είναι ένας άνθρωπος που κάνει τα πάντα ώστε να ανεβάσει ψηλά την ομάδα ψηλά.

Τέλος, μίλησε και για τη μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του, λέγοντας πως ήταν αυτή που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.
Σε λίγο αναλυτικά, ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου του Ερίκ Αμπιντάλ!
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: