13.12.14

«Λύτρωση» μέσα από την Προεδρική εκλογή, ζητά ο Σαμαράς...

Με τόνους δραματικούς φωτογραφίζει την ελληνική οικονομική πραγματικότητα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε  άρθρο του στην REAL NEWS, δίνοντας το ρόλο του πρωταγωνιστή τον συνήθη ύποπτο,  ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο...
Αντώνης Σαμαράς καθιστά υπεύθυνο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον φόβο των αγορών και καλεί τους βουλευτές να παραμερίσουν τα σύννεφα της πολιτικής αβεβαιότητας και αστάθειας εκλέγοντας Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πρόταση που αναγάγει σε «εθνικό χρέος και λύτρωση».
O πρωθυπουργός κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η άρνηση του να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έκλεισε τις αγορές προς την Ελλάδα.
«H ανησυχία υπάρχει και είναι δικαιολογημένη και την προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ! Όμως η δημοκρατία έχει όπλα να εξουδετερώσει αυτό το κλίμα φόβου. Με την ευθύνη των βουλευτών να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Παρά τους εκβιασμούς τους», υποστηρίζει ο Αντ. Σαμαράς.
Ο Αντώνης Σαμαράς στο άρθρο του εκτιμά πως η χώρα βγαίνει από την κρίση και ότι προωθείται σύντομα η συμφωνία με τους εταίρους για τον μηχανισμό προληπτικής στήριξης, καθώς και για την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας, βλέποντας όμως την Κουμουνδούρου ως εμπόδιο που επιδιώκει να ανακόψει αυτή την πορεία.
«Σε δύο μήνες τελειώνουμε. Και πάνε να μας σταματήσουν. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία της επόμενης μέρας. Το μόνο που απομένει είναι να παραμερίσουμε τα σύννεφα της πολιτικής αβεβαιότητας και αστάθειας. Να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι εθνικό χρέος και αληθινή λύτρωση», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: