18.12.14

Καμμένος: Τι μου ζήτησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε η 40λεπτη συνάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με τον Πάνο Καμμένο.
Ο  πρόεδρος των ΑΝΕΛ, εξερχόμενος από το γραφείο του επίτιμου της ΝΔ, ανέφερε, πως, ο Μητσοτάκης του ζήτησε να βρεθεί λύση συναίνεσης, όπου όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα μπορούν να έχουν μια εθνική πολιτική.
Ο Καμμένος, του απάντησε, πως, μπορεί να υπάρξει μια τέτοια λύση, αλλά...
μετά τις εκλογές, πράγμα που δεν ικανοποίησε τον επίτιμο.
«Δική μας θέση είναι ότι πριν τις εκλογές τέτοια λύση δεν μπορεί να βρεθεί, ειδικά όταν οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν ξεκαθαρίσει ότι αρνούνται τον διάλογο», δηλωσε συγκεκριμένα ο Καμμένος, ενώ πρόσθεσε πως χωρίς αυτούς τους δύο και μετά τις εκλογές οι ΑΝ.ΕΛ. θα συμμετέχουν σε μια τέτοια λύση, με καταγγελία μνημονίων, αλλά και με την προφύλαξη των εθνικών θεμάτων.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο προεδρος των ΑΝΕΛ, διευκρίνισε πως ο κ.Μητσοτάκης δεν του ζήτησε να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Επέμεινε ακόμη στις πρόωρες εκλογές, τις οποίες χαρακτήρισε μονόδρομο, σημειώνοιντας ότι το κόμμα του «δεν θα δώσει το φιλί της ζωής» στους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο. Ζήτησε επίσης εκλογές σε 18 ημέρες από σήμερα, αναφέροντας πως προβλέπεται από το Σύνταγμα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως έγινε και το 1996.

«Να μην ταλαιπωρούμε τη χώρα και παίζουμε με την οικονομία, για την οποία ελλοχεύουν όντως κίνδυνοι από τη ρητορική της τρομοκρατίας που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση», τόνισε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: