2.12.14

Τι είπαν Μηταράκης-Γεωργιάδης για τις καταγγελίες Ξουλίδου...

BINTEO...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Αυτοβούλως προσήλθαν σήμερα στο Εφετείο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ν. Μηταράκης, προκειμένου να...
καταθέσουν στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο, για τις καταγγελίες της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Στ. Ξουλίδου, περί απόπειρας εξαγοράς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γεωργιάδης κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι τον κ. Σούκουρα τον είδε μια φορά.

Είχε προηγηθεί μήνυμα που του έστειλε στις 21/8 στο facebook όπου κατηγορούσε την κυβέρνηση για θέματα συντάξεων Βορειοηπειρώτων και για την κατάσταση με τους λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας. 

Μέσω της γραμματέως του κλείστηκε ένα ραντεβού και λίγες μέρες μετά συναντήθηκαν στο γραφείο του. Η συνάντηση κράτησε δέκα λεπτά, όπου ο Σούκουρας του επανέλαβε όσα είχε πει στο facebook.

Έκτοτε κατά καιρούς και περίπου για ένα μήνα, ο κ. Σούκουρας του έστελνε μηνύματα στο facebook. 

Σε ένα μόνο του απάντησε ο κ. Γεωργιάδης: «Πηγαίνατε όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ».

Το όνομα του, όπως λέει το άκουσε ξανά από τον Πανό Καμμένο και τους δημοσιογράφους.

Τι δήλωσε ο Αδ. Γεωργιάδης 

«Μετά τη συνεχιζόμενη περιφορά της λάσπης από Κομμένο και Ξουλίδου που ενέπλεξαν το όνομα μου κρίναμε σκόπιμο να έρθουμε αυτοβούλως να καταθέσουμε. Δεν έχουμε καμιά εμπλοκή.

Η γνωριμία μου με τον Σούκουρα ήταν γνωριμία δέκα λεπτών. Έχω δει αυτό τον άνθρωπο όπως βλέπω εκατοντάδες ανθρώπους. 

Μας ενέπλεξαν για πολιτικούς λόγους. Είναι προσπάθεια του Κομμένου αν τολμήσουν βουλευτές να ψηφίσουν για ΠΤΔ να έχουν τη ρετσινιά». 



Τι είπε ο Ν. Μηταράκης

«Λόγω της εμπλοκής του ονόματος μου από τον κ. Καμμένο και την κα Ξουλίδου σε αυτή την άθλια υπόθεση, επισκέφθηκα πριν από λίγο αυτοβούλως τον Εισαγγελέα που τη διερευνά. Επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορά ότι ο κ. Σούκουρας, δεν είναι ούτε υπήρξε συνεργάτης μου.

Με αυτές τις αθλιότητες ο κ. Καμμένος , αδιαφορώντας για το μέλλον της χώρας και την πορεία της σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, επιχειρεί να δημιουργήσει ένα κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος των βουλευτών που θέλουν να ψηφίσουν υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή μεθόδευση εκφοβισμού των μελών του Κοινοβουλίου. Αυτή η μεθόδευση δεν πρόκειται να περάσει. Ούτε θα βοηθήσει τον κ. Καμμένο να επιβιώσει πολιτικά. Η υπόθεση αυτή δεν αφορά τα δήθεν 3 εκατομμύρια αλλά το 3% των δημοσκοπήσεων»...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: