16.12.14

Βολές Στρατούλη για τις δηλώσεις Μοσκοβισί...

Βολές Στρατούλη για τις δηλώσεις Μοσκοβισί"Συνεχάρη τον υπουργό Εργασίας για την κοινωνική καταστροφή που συντελείται στη χώρα"...


Κριτική στις δηλώσεις του ευρωπαίου επιτρόπου Πιέρ Μοσκοβισί μετά τη...
συνάντησή του με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος ΕΕΚΕ Εργασίας του κόμματος, Δημήτρης Στρατούλης. 

«Ο κ. Μοσκοβισί "συγχάρηκε" τον υπουργό Εργασίας για την κοινωνική καταστροφή που συντελείται στη χώρα μας», σημείωσε σε σχόλιό του, για να προσθέσει:

«Ο κ. Μοσκοβισί "εντυπωσιάστηκε" προφανώς γιατί η χώρα μας παραμένει εδώ και τρία χρόνια πρώτη σε όλη την Ευρώπη σε ποσοστά ανεργίας, ιδιαίτερα των νέων. Επίσης, "εντυπωσιάστηκε", γιατί οι μισθοί και συντάξεις μειώθηκαν 35%-50%, ο κατώτατος μισθός σφαγιάστηκε με νόμο, οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας ουσιαστικά καταργήθηκαν, οι εργασιακές σχέσεις μετατράπηκαν σε "λάστιχο", οι απολύσεις έγιναν πιο εύκολες και πιο φτηνές για τους εργοδότες και η λεγόμενη αγορά εργασίας έχει μετατραπεί σε ζούγκλα.

Ο λαός και η νεολαία, όμως, για τους ίδιους ακριβώς λόγους που ο κ. Μοσκοβισί έδωσε συγχαρητήρια στον υπουργό Εργασίας, δηλαδή, για την εργασιακή, μισθολογική και ασφαλιστική καταστροφή που συντελείται στην χώρα μας, θα στείλουν με τους αγώνες και την ψήφο τους στον πολιτικό σκουπιδοτενεκέ την τρόικα, την κυβέρνηση και τα καταστροφικά μνημόνιά τους»...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: