17.12.14

"Υπερπαραγωγή" στη Βουλή...


ΦΩΤΟ...

Δεκάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία από όλο τον κόσμο καλύπτουν την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Η διαδικασία έχει συγκεντρώσει...
πάνω της τα βλέμματα όλων των ξένων ΜΜΕ. 

Κάμερες, καλώδια, μικρόφωνα, ρομποτικοί βραχίονες και τέντες κυριαρχούν στην πίσω είσοδο, από εκεί που εισέρχονται και εξέρχονται οι βουλευτές. 

Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης έχουν προχωρήσει σε πλήρη «επιστράτευση» των δημοσιογραφικών τους δυνάμεων καθώς έχουν στείλει στη Βουλή όχι μόνο τους διαπιστευμένους συντάκτες αλλά ακόμα περισσότερους προκειμένου να καλύψουν κάθε πτυχή της κρίσιμης ψηφοφορίας. Όμως πίσω δεν πάνε και τα διεθνή μέσα. 



Ήδη, 18 κανάλια από όλο τον κόσμο έχουν ζητήσει δορυφορική σύνδεση με το κανάλι της Βουλής προκειμένου να μεταδώσουν ζωντανά την ψηφοφορία ενώ άλλες 8 χώρες θα στείλουν link, μεταξύ αυτών από την Ιαπωνία, την Αμερική, την Γερμανία, την Ιταλία κλπ. Επίσης, όλοι οι ξένοι ανταποκριτές που βρίσκονται στην Ελλάδα έχουν ζητήσει άδεια προκειμένου να καλύψουν την ψηφοφορία.



Ανάμεσα στα μέσα που καλύπτουν την ψηφοφορία είναι ο Εθνικός Κήρυξ από τη Νέα Υόρκη, το CHANNEL 4 από τη Μεγ. Βρετανία, το Focus και το ARD TV από τη Γερμανία, η Rai από την Ιταλία, το BBC, το EURONEWS, το REUTERS και το ACCOSIATED PRESS ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τουρκία με το ANADOLUM...


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: