Πώς συμβαδίζει η άποψη ότι "οι εκλογές θα ανακουφίσουν πολλούς" με την απόφαση ενός βουλευτή να υπερψηφίσει την υποψηφιότητα του Στ. Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας; Μάλλον με κανέναν τρόπο. 
Κι όμως...
ο ανεξάρτητος βουλευτής, προερχόμενος από τη ΔΗΜ.ΑΡ, Βασ. Οικονόμου άφησε χθες να εννοηθεί ότι έχει δεύτερες σκέψεις για τη στάση που θα τηρήσει στην προεδρική εκλογή, καίτοι υπολογίζεται στους "σίγουρους" -ή, τουλάχιστον, αυτό διατείνονται στο Μέγαρο Μαξίμου. "Έτσι όπως έχει στηθεί το πολιτικό σκηνικό, νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να εκλεγεί Πρόεδρος. Θα μου πείτε, έχουμε ακόμα χρόνο, είμαι πάντα ανοιχτός για κάθε θετική ενέργεια και κάθε θετική πρωτοβουλία. Αφού δεν έχει γίνει μέχρι τώρα κάτι, προσχωρώ στην άποψη ότι μάλλον οι εκλογές θα ανακουφίσουν πάρα πολλούς" επισήμανε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.
Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα δώσει θετική ψήφο στην πρώτη ψηφοφορία, της 17ης Δεκεμβρίου, καθώς θα περιμένει να δει την... απόφαση της Συνόδου Κορυφής που θα διεξαχθεί την αμέσως επόμενη μέρα. 
Βεβαίως, άσπονδοι πολιτικοί φίλοι του λένε ότι, εκτός από τη Σύνοδο Κορυφής, θα περιμένει να δει πόσα κουκιά μαζεύει η κυβέρνηση στην πρώτη ψηφοφορία, για να αποφασίσει αν... αξίζει να εκτεθεί στη συνέχεια ή όχι.

Από τη στήλη "Ρήσεις &  Παραπολιτικά" (avgi.gr)