14.12.14

«Δεν δουλεύουμε, δεν ψωνίζουμε»...


Απεργιακές συγκεντρώσεις σε Αιγάλεω και Ερμού...
Σε απεργία σήμερα, Κυριακή, 14/12 καλεί τους εργαζόμενους στο εμπόριο το Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια - Απεργιακή Κινητοποίηση έχει προκηρύξει και η...
Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) στον κλάδο του Εμπορίου, ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και στην κατάργηση της Κυριακής – Αργίας, καλώντας σε απεργιακή κινητοποίηση έξω από το κατάστημα της πολυεθνικής ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ στο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 39, Μετρό: Σταθμός Αγ. Μαρίνα)


Διαβάστε σχετικά: 24ωρη απεργία την Κυριακή από τους εμποροϋπαλλήλους Οι εργατικές και κοινωνικές αντιδράσεις νίκησαν: Ακυρώθηκε η "λευκή νύχτα" στο ΠεριστέριΚυριακάτικη απεργία: Συγκέντρωση έξω από το Praktiker Αιγάλεω
Το Μ.Ε.Τ.Α. καλεί τους εργαζόμενους και τα σωματεία να δώσουν μαζικά το αγωνιστικό παρόν στην Απεργιακή Κινητοποίηση που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) στον κλάδο του Εμπορίου, ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και στην κατάργηση της Κυριακής – Αργίας. Επίσης καλεί στην απεργιακή κινητοποίηση της ΟΙΥΕ και των σωματείων του Εμπορίου, που θα πραγματοποιηθεί έξω από το κατάστημα της πολυεθνικής  ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ στο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 39, Μετρό: Σταθμός Αγ. Μαρίνα).

Η ανακοίνωση του  Συντονιστικού δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας (η συγκέντρωση πραγματοποιείται στις 11 το πρωί στην Ερμού):

…για τον αγώνα που τον συνεχίζουμε και τον δυναμώνουμε
μπροστά σε ένα ακόμα Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων
(την Κυριακή 14 Δεκέμβρη 2014)
μπροστά σε μια ακόμη απεργία στον κλάδο του εμπορίου
ο αγώνας ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας συνεχίζεται…
ΟΥΤΕ 52, ΟΥΤΕ ΚΙ 7
ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΑΠΕΡΓΙΑ στον κλάδο του εμπορίου
απεργιακή συγκέντρωση: 11πμ, Ερμού (Σύνταγμα)
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση
της Κυριακάτικης αργίας και τα “απελευθερωμένα” ωράρια

Δεν υπάρχουν σχόλια: