15.12.14

ΣΥΡΙΖΑ: Ποια δήλωση του Μοσκοβισί ισχύει;...

Τη σημερινή δήλωση του Πιερ Μοσκοβισί αναφορικά με τον κίνδυνο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ σχολιάζει η Κουμουνδούρου.

"Ακούσαμε...
με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη σημερινή δήλωση Μοσκοβισί περί grexit. Παραθέτουμε τι ο ίδιος ο Μοσκοβισί δήλωνε στις 8.12.2014 στην Süddeutsche Zeitung “Η Ελλάδα χρειάζεται περαιτέρω βοήθεια, αν μη τι άλλο και για να προστατευτεί η Ευρώπη”, ομολογώντας ότι η Ελλάδα συνιστά συστημικό κίνδυνο. Τελικά τι από τα δύο ισχύει ;" αναφέρουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μοσκοβισί ερωτηθείς σχετικά, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία και του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, εξέφρασε την άποψη πως θα είναι «κρίμα» η Ελλάδα να βρεθεί ξανά αντιμέτωπη και πάλι με Grexit.

"Θα ήταν κρίμα, καθώς έχει γίνει τόσο πολλή δουλειά από την κυβέρνηση και τις ελληνικές Αρχές, τόσες προσπάθειες και τόσα οδυνηρά πράγματα και μάλιστα τώρα που κλείνουμε την αξιολόγηση, το πρόγραμμα, και που πηγαίνουμε σε μια αλλού είδους σχέση, με περισσότερη αρμονία", είπε συγκεκριμένα...
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: