3.12.14

Τρόμος σε Ηπειρο & Πτολεμαΐδα από την κακοκαιρία...

Τρόμος σε Ηπειρο & Πτολεμαΐδα από την κακοκαιρία: Ξηλώθηκε στέγη σπιτιού και πλημμύρισαν καταστήματα [βίντεο & εικόνες]Ξηλώθηκε στέγη σπιτιού και πλημμύρισαν καταστήματα (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)...


Σκηνές τρόμου έζησαν τα μέλη μιας οικογένειας στο Κάτω Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων,όταν μέρος της στέγης του σπιτιού τους, ξηλώθηκε από...
το ξαφνικό μπουρίνι το βράδυ της Τρίτης.

Όλοι, σύμφωνα με το epirusgate.blogspot.gr, πετάχτηκαν έντρομοι έξω από το σπίτι και διαπίστωσαν πως τα υλικά που αποκολλήθηκαν από την στέγη του σπιτιού τους, είχαν πέσει στον κήπο τους και στην οδό Καραΐσκάκη, η οποία παρέμενε κλειστή για πολλές ώρες.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απομάκρυναν τα υλικά από το οδόστρωμα και προσχώρησαν σε άντληση υδάτων από το υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας,το οποίο είχε πλημμυρίσει.







Κατολίσθηση στην Εγνατία Οδό

Το βράδυ της Τρίτης, περίπου στις 21.00, σημειώθηκε κατολίσθηση σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, κοντά στα διόδια της Τύριας, στο ρεύμα από Ηγουμενίτσα προς Γιάννενα.

Στο σημείο είχε διακοπεί για ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα.

Διακοπές ρεύματος στη Θεσσαλονίκη -Προβλήματα στην Πτολεμαΐδα

Την ίδια ώρα, στη δυτική και ανατολική Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση περιοχών από την έντονη βροχόπτωση.

Συνεργεία της ΔΕΗ έσπευσαν στις περιοχές. Σταδιακά ξεκίνησε να δίνεται το ρεύμα.

Ισχυρή μπόρα έπληξε, επίσης, την περιοχή της Πτολεμαΐδας, στο νομό Κοζάνης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σε αρκετές αντλήσεις υδάτων από υπόγεια, ενώ πλημμύρισαν και καταστήματα.
Δείτε φωτό και βίντεο...





Δεν υπάρχουν σχόλια: