20.12.14

Καταθέτουν στον εισαγγελέα...

 Photo: Nick Paleologos / SOOC

Στον εισαγγελέα εφετών καλείται εντός της ημέρας ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο άνθρωπος που, κατά τους ΑΝ.ΕΛ, επιχείρησε να δωροδοκήσει τον Π. Χαϊκάλη προκειμένου να ψηφίσει υπέρ της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας. 
Εντός του Σαββατοκύριακού αναμένεται να καταθέσουν και οι...
Π. Χαϊκάλης και Λ. Λαζόπουλος. Ο τελευταίος επειδή, όπως φαίνεται, ήταν σε γνώση της υπόθεσης και παρείχε τεχνικές διευκολύνσεις στον Χαϊκάλη για την απόκτηση και την επεξεργασία του υλικού. 
Την ίδια στιγμή, η πολιτική ζωή της χώρας κινείται σε πρωτόγνωρο περιβάλλον έντασης με την κυβέρνηση να ισχυρίζεται ότι η υπόθεση αποτελεί «στημένη παράσταση», την αντιπολίτευση να ζητεί αποκαλύψεις, μιλώντας για βούρκο, ενώ άλλοι επιχειρούν να ρίξουν σκιές στους ανεξάρτητους βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της εκλογής προέδρου.
Στο μεταξύ, ο Π. Χαϊκάλης, που την Παρασκευή δήλωσε ότι ο Αποστολόπουλος δρούσε για λογαριασμό του πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη (προκαλώντας τη μήνυση του πρωθυπουργού), αργότερα αναδιπλώθηκε. «Δεν κατηγορώ κανέναν, ούτε τον πρωθυπουργό, ούτε την κυβέρνηση ούτε επιχειρηματικούς παράγοντες, είχα υποχρέωση σαν βουλευτής να υπερασπιστώ το δημόσιο συμφέρον».
πηγη protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: