6.12.14

Θαμώνας έριξε τραπέζι στον Ρέμο...



 Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Μελίνα Ασλανίδου. 
Και ως είθισται, κάθε πρεμιέρα έχει και ένα...
«ευτράπελο». Συνεπώς και η χθεσινή δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Γύρω στις 3 και κάτι τα ξημερώματα, τότε που ο Αντώνης Ρέμος βρισκόταν για δεύτερη φορά στη σκηνή του Διογένη για να ερμηνεύσει το «δεύτερο πρόγραμμά» του, η... πρωτοβουλία που πήρε ένας πελάτης του μαγαζιού διέκοψε την ερμηνεία του.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος", την ώρα που ο καλλιτέχνης ερμήνευε το κομμάτι «Έσπασε η νύχτα», ένας θαμώνας του κέντρου, που καθόταν στα πρώτα τραπέζια αναποδογύρισε και πέταξε το τραπέζι του πάνω στην πίστα, δίπλα στον Αντώνη Ρέμο.
Όπως ήταν φυσικό, η κίνηση αυτή αιφνιδίασε και τρόμαξε τον τραγουδιστή, μιας και το τραπέζι που «έφυγε» και «προσγειώθηκε» δίπλα του είχε επάνω του μπουκάλια, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, ξηρούς καρπούς και ό,τι άλλο μπορεί να έχει πάνω του ένα τραπέζι στα μπουζούκια – εκτός από λουλούδια τα οποία φέτος δεν θα κάνουν για ακόμα μια χρονιά την εμφάνισή τους μετά από επιθυμία του Αντώνη Ρέμου.
Στο αποκλειστικό βίντεο του protothema.gr, φαίνεται κάτω αριστερά ο θαμώνας που προέβη στην κίνηση αυτή, αλλά και ο τραγουδιστής είπε εκ μικροφώνου: «Οποπο! Ένα παλιόπαιδο!». «Ποιος το έκανε;», ρώτησε στην συνέχεια και αφού εντόπισε τον «ένοχο» απευθυνόμενος στον ίδιο, του είπε: «Επειδή σε σέβομαι να ξέρεις, δεν σου λέω μαλακία, αλλιώς θα σου είχε πει μεγάλη μαλακία να ξέρεις. Άμα δεν το αντέχεις μην το πίνει, δεν κάνει».
Το προσωπικό του μαγαζιού είχε ήδη ανεβεί στην πίστα για να μαζέψει τη «ζημιά» και ο Αντώνης Ρέμος με απόλυτη ψυχραιμία συνέχισε την ερμηνεία του κομματιού του...
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: