10.12.14

Τραγωδία στο Χόλιγουντ...

Τραγωδία στο Χόλιγουντ: Ράπερ σκότωσε με 10 σφαίρες τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε [εικόνες]Ράπερ σκότωσε με 10 σφαίρες τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε (ΦΩΤΟ)...


Μια ακόμη τραγική ιστορία συγκλονίζει το Χόλιγουντ, καθώς, γνωστός ράπερ πυροβόλησε τη σύντροφό του και στη συνέχεια...
έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.



Ο λόγος για τον Ερλ Χέιζ, ο οποίος πυροβόλησε την ηθοποιό σύντροφό του Στέφανι Μόσελεϊ, γιατί πίστευε ότι εκείνη είχε δεσμό με τον τραγουδιστή Τρέι Σονγκς, και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.






Το τραγικό γεγονός που συνέβη σε ένα διαμέρισμα στο Λος Αντζελες φέρεται να παρακολούθησε τηλεφωνικά ο πρωταθλητής του μποξ Φλόιντ Μέιγουεδερ, ο οποίος τη στιγμή του φονικού βρισκόταν σε επικοινωνία με τον Χέιζ.

Οπως αναφέρει το TMZ ο ράπερ χώρισε από τη σύντροφό του πριν από περίπου δύο χρόνια, ωστόσο, το ζευγάρι συμφιλιώθηκε αργότερα. Ο Χέιζ, πάντως, φέρεται να μην είχε ξεπεράσει την απιστία, ενώ κατηγορούσε την ηθοποιό και για ερωτικές περιπέτειες με άλλους άνδρες.

Ο Μέιγουεδερ ήταν αυτήκοος μάρτυρας στον φόνο-αυτοκτονία και φέρεται να τον παρακάλεσε να μην σκοτώσει τη σύντροφό του.




Λίγες ώρες αφότου η είδηση του θανάτου τους βγήκε στη δημοσιότητα, ο Σόνγκς (η πέτρα του σκανδάλου), ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter το εξής μήνυμα «Aναπαύσου εν ειρήνη κοριτσάκι. Κάποτε ήσουν άγγελος στη γη, τώρα θα μας κοιτάς από τον Παράδεισο. Θα μας λείψεις αλλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Με αγάπη».






iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: