12.12.14

ΣΥΡΙΖΑ: Θα κινδυνολογούν καθημερινά κι ασύστολα...

...έχοντας συνειδητοποιήσει ότι τελειώνουν"...

"Το σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς αντιπροσωπεύουν το χάος και υπονομεύουν τη χώρα", η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στις...
νέες κυβερνητικές κινδυνολογίες που εκτόξευσε η Σ. Βούλτεψη


"Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι τελειώνουν,  θα κινδυνολογούν καθημερινά κι ασύστολα. Το σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση και ο κ.  Σαμαράς  αντιπροσωπεύουν το χάος και υπονομεύουν τη χώρα", ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβερνητική εκπρόσωπο Σ. Βούλτεψη.

«Με βάση αυτά που μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι βέβαιο ότι πάμε σε καταστροφή» αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, είχε δηλώσει νωρίτερα στον ΣΚΑΙ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

«Η Δημοκρατία έχει κάποια όρια και όριο είναι ο εκβιασμός» σημείωσε, επαναλαμβάνοντας την προειδοποίηση του Αντώνη Σαμαρά πως τυχόν εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ εγείρει κινδύνους για έξοδο από την ευρωζώνη και τονίζοντας πως «από την ώρα που υπάρχει αποσταθεροποίηση αλλάζουν και οι συνθήκες».

Κάλεσε τους βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ζητώντας από όσους αμφιταλαντεύονται να «πουν τι θα γίνει» στις αγορές μέχρι τις εθνικές εκλογές, σε περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος και διαλυθεί το κοινοβούλιο.

«Οι αγορές είναι πολύ ευαίσθητες σε κάθε μήνυμα πολιτικής αστάθειας... η στάση της τρόικας έγινε πιο σκληρή λόγω της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ, που έλεγε "ό,τι κι αν συμφωνήσετε εγώ δεν ακολουθώ"» επισήμανε η κ. Βούλτεψη...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: