17.12.14

Θεσσαλονίκη: Τα ΜΑΤ απώθησαν βίαια τους συγκεντρωμένους...

...κατά των πλειστηριασμών (BINTEO)...

Με το σύνθημα "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" δεκάδες πολίτες που...
μπήκαν μέσα στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης για να σταματήσουν τον πλειστηριασμό κατοικιών.



16.40 Με το σύνθημα "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" τα περίπου 50 άτομα που μπήκαν μέσα στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, προσπαθούν να σταματήσουν τον πλειστηριασμό κατοικιών. Το δικαστήριο διέταξε να εκκενώσουν την αίθουσα. Η ατμόσφαιρα είναι, για μία ακόμη φορά, τεταμένη.

16.10 Τεταμένη είναι την ώρα αυτή η ατμόσφαιρα μέσα στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης καθώς η ομάδα των πολιτών προσπαθεί να διακόψει τη διαδικασία των πλειστηριασμών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εν των μεταξύ σε δηλώσεις του προς το Thesstoday.gr ο 53χρονος Παναγιώτης που απειλείται με κατάσχεση του καταστήματός του τόνισε: "Απειλούν να μου πάρουν το μαγαζί, παρά το γεγονός ότι δεν μου ήρθε επισήμως ειδοποίηση. Είχα πάρει ένα στεγαστικό δάνειο 250.000 ευρώ, το οποίο από το 2005 έως το 2011 πλήρωνα κανονικά. Ωστόσο, στη συνέχεια λόγω της κρίσης, δεν μπορούσα να ανταποκριθώ. Εχω δύο κορίτσια, από τα οποία το ένα είναι φοιτήτρια και το άλλο δουλεύει. Δεν ξέρω πια τι να κάνω...".



Νωρίτερα:

"Στοπ" στους πλειστηριασμούς κατοικιών επιχειρεί, για μία ακόμη φορά, ομάδα πολιτών στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Την ώρα αυτή μία ομάδα περίπου 50 ατόμων βρίσκεται στα δικαστήρια για να αποτρέψει τους πλειστηριασμούς ενώ στον χώρο κατέφθασαν, ήδη, άνδρες των ΜΑΤ...
thesstoday.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: