11.12.14

Π. Σκουρλέτης: Πρωθυπουργός του χάους ο Σαμαράς...

...πλήρως αναξιόπιστος (BINTEO)...

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς έχει να καταγράψει μια παταγώδη αποτυχία σε...
όλα τα επίπεδα της πολιτικής του. «Ποντάρει στο φόβο» για να αποκρύψει τα νέα μέτρα. Ο Αντ. Σαμαράς είναι «αναξιόπιστος, ένας πρωθυπουργός του χάους». Υπενθύμισε στην εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. κ. Αν. Μισέλ Ασημακοπούλου ότι οι συσχετισμοί άλλαξαν από το 2012 τόσο στη βάση της κοινωνίας όσο και στο εξωτερικό. Όταν επιχείρησε εκείνη να αναφερθεί στις «υγιείς δυνάμεις της δεξιάς» που θα σώσουν τη χώρα και για «μάχη των μαχών».
Ο Π. Σκουρλέτης ψύχραιμα αντέτεινε «δεν θα μας κλείνετε το ρήμα φοβάμαι σε όλους τους τύπους, εδώ»! ενώ όταν η συζήτηση μετατέθηκε στο θέμα των αγορών ο Π. Σκουρλέτης τόνισε να μας πείτε αν θέλετε να καταργήσουμε και την ψήφο των Ελλήνων υπέρ των αγορών. «Ασημακοπούλου, σας λένε… όχι Σόιμπλε»!
Υποστήριξε ότι εξαναγκάστηκε ο Αντ. Σαμαράς να συρθεί στην διαδικασία εκλογής προέδρου και αυτή η κίνησή του αποτελεί το αποτύπωμα της λαϊκής κατακραυγής.
Αναφορικά με το θέμα του Νίκου Ρωμανού και τη θετική έκβαση που είχε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «το κίνημα αλληλεγγύης έσωσε το Νίκο Ρωμανό» και υπέδειξε στην κυβέρνηση «Να σέβεστε τη ζωή»!
Δείτε το βίντεο...


avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: