16.12.14

"Επίσκεψη εργασίας" βαφτίζει ο Μοσκοβισί...


... την απροκάλυπτη στήριξη στον Σαμαρά...
Εμμονή με τις "μεταρρυθμίσεις", προαναγγελία ασφυκτικού ελέγχου από τους δανειστές το επόμενο δίμηνο και προσπάθεια να δικαιολογήσει την απροκάλυπτη παρέμβασή του ...
στην ελληνική πολιτική σκηνή, ήταν οι τρεις άξονες που κινήθηκε ο Πιερ Μοσκοβισί στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Αθήνα.


Κλείνοντας τα μάτια στα καταστροφικά αποτελέσματα της μνημονιακής πολιτικής, ο κοινοτικός Επίτροπος τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει με επιμονή και εμμονή στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων, επισημαίνοντας την ανάγκη συνέχισης του προγράμματος.
Τόνισε, δε, ότι οι επόμενοι δύο μήνες παράτασης του μνημονίου θα είναι ιδιαίτερα "έντονοι", προαναγγέλοντας ουσιαστικά, ασφυκτικό έλεγχο από την πλευρά των δανειστών.
Κληθείς να σχολιάσει τη θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό – και κυρίως από τους "συντρόφους" του στο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Γαλλίας – για την απροκάλυπτη παρέμβασή του υπέρ της κυβέρνησης Σαμαρά, ο Μοσκοβισί ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε επίσκεψη εργασίας.
Ερωτηθείς, δε, γιατί δε συνάντηση τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επανέλαβε ότι δεν παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Ελλάδας (!) και αν ο Αλ. Τσίπρας θέλει να επισκεφθεί την Κομισιόν είναι ευπρόσδεκτος.
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: