13.12.14

«Οργώνουν» την Ελλάδα ενόψει εκλογών...

88

Δεν είναι μόνο ο Ευάγγελος Βενιζέλος που μεταβαίνει σήμερα στην Καστοριά για να μιλήσει σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Limnoes» της πόλης. Στις ...
ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις που διοργανώνει σε …προεκλογικό κλίμα το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να αναλυθούν οι πρωτοβουλίες του χώρου, το σχέδιο εξόδου από την κρίση και η «επόμενη μέρα» για την χώρα, θα μετέχουν δεκάδες στελέχη της ευρύτερης παράταξης.
Μόνο για αύριο Κυριακή, επιστρατεύονται από την Χαριλάου Τρικούπη ο Β.Κεγκέρογλου για να μιλήσει στη Δράμα, οι Π.Ρήγας, Κ.Πιερρακάκης, Γ.Πασχαλίσης και Λ.Χαλβατζής που θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη, οι Κ.Σκανδαλίδης και Δ.Αλευράς που θα μιλήσουν στην Ηλεία, οι Γ.Κουτρουμάνης, Έφη Χαλάτση και Π.Χρηστίδης στην Κόρινθο, ο Χ.Παπαστεργίου στη Ροδόπη και η Εύη Μπέκου στην Κω.
Ολόκληρη την Ελλάδα θα «οργώσουν» την ερχόμενη εβδομάδα άλλα στελέχη, από τον Π.Κουκουλόπουλο και τον Σ.Αγγελούδη, ως τον Π.Καψή, τον Δ.Λιτζέρη, τον Δ.Κατσικάρη, τον Αν.Λοβέρδο, τον Δ.Κρεμαστινό, τον Ν.Μπίστη, τον Π.Κολιαστάση, τον Χ.Πρωτόπαπα, τον Θ.Χειμωνά, τον Λ.Κατσικαρέλη, την Εύα Καϊλή κ.α.
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: