8.12.14

Παππάς: Αθλιότητα οι ισχυρισμοί Κουκουλόπουλου στη Βουλή...



BINTEO...
«Η αθλιότητα χαρακτηρίζει αυτούς που εκστομίζουν τέτοια πράγματα, δεν περίμενε κανείς τίποτα καλύτερο από τον κ. Κουκουλόπουλο. Προφανώς και δεν έγινε. Η ουσία είναι ότι ...
ένα σημαίνον στέλεχος κόμματος που συμμετέχει στην κυβέρνηση θεωρεί ότι  μπορεί να βγαίνει στο βήμα της Βουλής και να τοποθετείται με αυτό τον τρόπο» επεσήμανε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς στο ΣΚΑΙ.
Για το ίδιο θέμα στο ΣΚΑΙ ο Νίκος Ξυδάκης κατήγγειλε τις απειλές για φωτογραφίες κρεβατοκάμαρας.  «Αν υπάρχουν μηχανισμοί που φωτογραφίζουν συναντήσεις να μας πει τους μηχανισμούς αυτούς ο κ. Κουκουλόπουλος. Αν κάνει πολιτική με τέτοια μέσα είναι ανηθικότητα. Αφορά μια παραπολιτική όχι της δημόσιας σφαίρας, αλλά ηθικών χτυπημάτων» δήλωσε στο ΣΚΑΙ ο Νίκος Ξυδάκης.
Σε ρόλο ντετέκτιβ ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρις Κουκουλόπουλος σε μια ύψιστη πολιτική ανάταση κουτσομπολίστικης δημοσιογραφίας όπως αποκάλυψε χθες στη Βουλή, φωτογραφίες που δήθεν έχει στην κατοχή του , από το δείπνο που υποτίθεται ότι είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με τις κυρίες Μαριάννα Λάτση και Γιάννα Αγγελοπούλου. Καλούσε μάλιστα, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, να το διαψεύσει.
Ο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν έντονα χθες διαμαρτυρόμενοι για την επαναφορά ενός ανύπαρκτου θέματος με αποκλειστικό στόχο τη λάσπη εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, που βασίζεται σε δημοσίευμα συγκεκριμένης διαδικτυακής εφημερίδας. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ είχε διαψεύσει και καταγγείλλει ως προβοκατόρικο το δημοσίευμα θέτοντάς το σε μια συνέχεια και άλλων αναξιόπιστων ρεπορτάζ  που δεν σέβονται τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καλέσει τη συγκεκριμένη εφημερίδα να το ανακαλέσει.


avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: