7.12.14

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες στις χθεσινές πορείες ...




Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα και αύριο οι συλληφθέντες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλο - Συγκεντρώσεις συμπαράστασεις στα...
δικαστήρια όλων των πόλεων όπου έγιναν συλλήψεις.


ΑΘΗΝΑ
Η αστυνομία προσήγαγε χτες τουλάχιστον 211 άτομα. Από αυτούς απαγγέλθηκαν κατηγορίες για του 25. Οι 25 συλληφθέντες της Αθήνας, θα οδηγηθούν αύριο στον εσαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στις 11:00 π.μ. στο κτήριο 16.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το πρωί οι 17 συλληφθέντες.
Η αστυνομία προχώρησε σε 35 προσαγωγές, εκ των οποίων συνελήφθησαν 17 άτομα, ηλικίας από 18 έως 28 ετών. Μεταξύ τους και ένας μετανάστης, που στερείται άδεια παραμονής στη χώρα.
Σύμφωνα με την αστυνομία κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα ελευθέρωσης κρατουμένου, απρόκλητη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων, αντίσταση και εξύβριση.
ΑΓΡΙΝΙΟ
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου οδηγούνται τρία άτομα, ηλικίας 36, 28 και 21 ετών, τα οποία συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς, της εξύβρισης και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.
ΠΑΤΡΑ
Έξι τελικά είναι οι συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.
Συγκεκριμένα πρόκειται για πέντε άνδρες ηλικίας 56, 22, 33, 22 και 43 ετών αντίστοιχα, καθώς και μία νεαρή γυναίκα ηλικίας 27 ετών.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται μεταξύ άλλων για αντίσταση κατά αρχής, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απειλές, σωματικές βλάβες και παράβαση νόμου περί όπλων.
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: