10.12.14

Μαρινάκης: "Δεν μας αγγίζει η λάσπη"!...

Μαρινάκης: «Δεν μας αγγίζει η λάσπη»! (vid)
ΒΙΝΤΕΟ...

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, όπως συνηθίζει μετά τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε στους δημοσιογράφους έξω από τα αποδυτήρια. Τα όσα είπε για την...
αναμέτρηση με την Μάλμε και την συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ, πέρασαν σε 2η μοίρα μιας και ο ίδιος τόνισε πως σύντομα θα προβεί σε αποκαλύψεις και μάλιστα με στοιχεία και χαρτιά! Ξεκαθάρισε πως θα μείνει στο τιμόνι των «ερυθρόλευκων» για πολλά χρόνια και επισήμανε πως δεν τον αγγίζει «η λάσπη και η παραπληροφόρηση»!

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη συνέχεια: «Πιστεύω ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας, το αποδείξαμε αυτό γι' άλλη μια φορά μέσα στο γήπεδο και προχωράμε. Ελπίζω να έχουμε μια καλή κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο»

Για το Γιουρόπα Λιγκ: «Και στο Τσάμπιονς Λιγκ αν ισοβαθμούσαμε με τη Γιουβέντους, θα περνάγαμε. Αυτό θα γινόταν όχι γιατί μας έκανε ένα δώρο η αντίπαλη ομάδα, αλλά επειδή αποδείξαμε στο γήπεδο ότι τους κερδίσαμε και πήραμε τη διαφορά τερμάτων και θα μπορούσαμε να περάσουμε. Πιστεύω ότι η πρόκριση χάθηκε στο Μάλμε».

Για το ματς στη Σουηδία: «Είδαμε ότι στο Μάλμε χάσαμε για συγκεκριμένους λόγους, δε χρειάζεται να τους συζητάμε ποιοι είναι αυτοί, είδαν όλοι οι φίλαθλοι. Εμείς δε σταματάμε, χρειαζόμαστε δουλειά και στόχος είναι το πρωτάθλημα. Πρέπει να κερδίσουμε τα τρία επόμενα παιχνίδια, και αυτό τους είπα, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε και να γίνουν αλλαγές, οι μεταγραφές που τις περιμένει ο κόσμος. Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά και μπορεί να παίξει πάρα πολύ καλά που ο αντίπαλος να μην μπορεί να αποδώσει. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θέλω να πω ότι ο Ολυμπιακός προχωράει δυνατά. Ο Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Όσα διαβάζουμε στις καθημερινές ''δίκες'', όλη αυτή η λάσπη και η παραπληροφόρηση δε μας αγγίζει. Οι βρωμιάρηδες θα πρέπει να ανησυχούν. Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή, πεντακάθαρη. Όλα αυτά θα τα ακούσετε και σε συνέντευξη Τύπου με χαρτιά. Όχι την κρίση του Μαρινάκη. Ό,τι πει θα υπάρχει κι ένα χαρτί, το οποίο θα είναι απόδειξη για ό,τι λέει. Είναι σημαντικό αυτό. Δεν το έχουμε δει στην Ελλάδα, θα το δούμε όμως σύντομα».

Τέλος, αφιέρωσε τη νίκη στον Κούλη Δουρέκα: «Σήμερα τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε σ' ένα δικό μας άνθρωπο, τον Κούλη Δουρέκα».
Δείτε το βίντεο...

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: