2.12.14

Όταν η Όλγα... μάλωσε τον Άδωνη...

olga

Βιβλίο για την τρόικα, το Mνημόνιο και όσους άλλα έλεγαν τότε και άλλα μετά γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην Όλγα Κεφαλογιάννη. Και η υπουργός Τουρισμού τον μάλωσε. Η...
αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια γεύματος σε ταβέρνα στο Παγκράτι όπου ήταν προσκεκλημένοι «γαλάζιοι» βουλευτές και στελέχη. Καθώς η συζήτηση έφτασε στην Τρόικα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε στην υπουργό Τουρισμού ότι γράφει ένα βιβλίο για όλους αυτούς (τηλεοπτικούς και μη) που άλλα έλεγαν τότε για το Μνημόνιο και άλλα λένε σήμερα.
Όμως, η... εμμονή του κ. Γεωργιάδη στο Μνημόνιο ενόχλησε τους πάντες και η Όλγα Κεφαλογιάννη τον... μάλωσε: «Πάψε επιτέλους να είσαι τόσο φανατικός με την Τρόικα, κάνει κακό. Δεν λέω, η Τρόικα έφερε ορισμένα καλά, αλλά έφερε και κακά».
Αλλά το αυτί του πρώην υπουργού δεν... ίδρωσε και επέμεινε: «Θα λέω το σωστό, από την πρώτη στιγμή είμαι σταθερός στις απόψεις μου». Αυτό όμως έφερε και δεύτερη παρέμβαση της κας Κεφαλογιάννη, που του είπε: «Ετσι όπως εμφανίζεται, δημιουργείς διαφορετική εντύπωση...».
Και πάλι, όμως, ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε: «Δουλεύω από μικρό παιδί στο πεζοδρόμιο και δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν».
"ΒΗΜΑτοδότης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: