4.12.14

Μπαλάφας: Υπογράφετε και μετά αντιδράτε - Μαρκόπουλος: Λέτε πολιτικές ανοησίες...

 
ΒΙΝΤΕΟ...
Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Μαρκόπουλου και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα, στον "αέρα" τoυ πρωινού του ΑΝΤ1.

Η κόντρα ξέσπασε, όταν...
ο κ. Μπαλάφας εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης, λέγοντας: «Υπογράφετε μερικά πράγματα και, μετά από κάποιους μήνες, αντιδράτε, όπως τα συνταξιοδοτικά».

Δήλωση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Μαρκόπουλου, ο οποίος είπε: «Θέλω να σας αποδείξω ότι δεν διαβάζετε. Στο e-mail που έστειλε η κυβέρνηση, περιλαμβάνει τη σταθερότητα των συντάξεων μέχρι το 2017. Είστε αδιάβαστος. Δεν θα λέτε αυτά που ονειρεύεστε το βράδυ. Λέτε πολιτικές ανοησίες».

Από την πλευρά του, ο κ. Μπαλάφας ανέφερε: «Δεν θα πέσω στο επίπεδο του κ. Μαρκόπουλου, γιατί με ενδιαφέρει ο τηλεθεατής, δεν με ενδιαφέρει ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος έρχεται εδώ σήμερα που ο κόσμος περιμένει να δει τι γίνεται και λέει ότι εγώ θα πω προσωπικές μου απόψεις. Σκοτιστήκαμε για τις προσωπικές σας απόψεις, αλλά δεν θα πέσω σε αυτό το επίπεδο, γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά».

πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: