9.12.14

«Ένας ακόμη δεσμός με τη ζωή του Νίκου Ρωμανού έσπασε»...

 «Ένας ακόμη δεσμός με τη ζωή του Νίκου Ρωμανού έσπασε» 
Ραγκούσης: Εάν αρχίσει απεργία δίψας, σε δύο 24ωρα θα τον έχουμε χάσει οριστικά...
 «Ένας ακόμη δεσμός με τη ζωή του Νίκου Ρωμανού έσπασε». Με αυτή τη φράση ο δικηγόρος του 21χρονου απεργού πείνας, Φραγκίσκος Ραγκούσης, σχολίασε την απόρριψη του αιτήματός του για εκπαιδευτική άδεια.
«Πριν από...

λίγο μας ανακοινώθηκε από την εισαγγελία η αρνητική πρόταση της κυρίας αντεισαγγελέως. Ένας ακόμη δεσμός με τη ζωή του Νίκου Ρωμανού έσπασε. Μόνη μας ελπίδα αυτή τη στιγμή είναι η οποιαδήποτε τροποποίηση στις ρυθμίσεις που πρόκειται να συζητηθούν απόψε στη Βουλή. Είναι και η τελευταία ελπίδα του Νίκου Ρωμανού για να μην αρχίσει και την απεργία δίψας είναι να οριστεί το βραχιολάκι και για την περίπτωσή του σαν μέσο και προσπάθεια λήψεως της εκπαιδευτικής αδείας», σημείωσε ο κ. Ραγκούσης.
Όπως είπε: «Πιστεύω ότι και την τελευταία ώρα η εξουσία θα δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό της. Το αίτημά του υποβάλλεται με τη ζωή του την ίδια. Εάν αρχίσει απεργία δίψας σημαίνει ότι σε ένα δύο 24ωρα οι βλάβες θα είναι μόνιμες και θα τον έχουμε χάσει οριστικά».

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια της χρονικής διάρκειας. Σας ευχαριστώ και από μέρους του που αναδεικνύεται εδώ και μέρες τη φωνή του», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: