8.12.14

Παπαδημούλης: Με ύφος μαχαλόμαγκα στη Βουλή ο Σαμαράς...



... συμπεριφέρθηκε ως μπακαλόγατος της τρόικα (ΒΙΝΤΕΟ)...

"Με ύφος μαχαλόμαγκα χθες στη Βουλή", ο Σαμαράς συμπεριφέρθηκε ως "μπακαλόγατος της τρόικα" στην πραγματικότητα προαναγγέλλοντας ότι έχουν...
ήδη συμφωνήσει σε όλα δήλωσε στην εκπομπή Κοινωνία Ωρα Μega ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης.
Επίσης εξήγησε το λόγο που ο Αντ. Σαμαράς «δεν θέλει ούτε καν τη φωτογραφία στο διάλογο με τον Αλ. Τσίπρα», οπότε ποια εθνική συναίνεση, αλλά, ούτε στοιχειώδη συνεννόηση δεν θέλει ο πρωθυπουργός με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο λόγος είναι ότι δεν θέλει συνάντηση ο πρωθυπουργός είναι γιατί είχε αποφασίσει ήδη, να υποταχθεί στην τρόικα και αυτό προσπάθησε να κρύψει χθες πίσω από μαγκιές. Στη Βουλή χθες, ουσιαστικά προανήγγειλε τη συμφωνία με την τρόικα και τα Νέα Μνημόνια. Η πιστωτική γραμμή ενισχυμένων όρων που έχουν συμφωνήσει το Memorandum of understanding συνοδεύονται με την πιο σκληρή επιτήρηση, άρα Μνημόνιο, εξήγησε ο Δημ. Παπαδημούλης.
Μείωση του χρέους χρειάζεται η χώρα την οποία έχει υποσχεθεί το Eurogroup και τώρα θέλουν να την αθετήσουν. Ο Αντ. Σαμαράς και ο Ευαγ. Βενιζέλος τους διευκολύνει σε αυτό λέγοντας ότι το χρέος είναι βιώσιμο. «Ποιο δημόσιο χρέος, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα έχουμε 60% είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης».
Τόνισε επίσης ότι «η κοινή λογική επιτάσσει ότι όποιος ψηφίσει ΝΑΙ, για πρόεδρο της Δημοκρατίας υποστηρίζει την παράταση της κυβέρνησης Σαμαρά, μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Ψηφίζει ΝΑΙ για Σαμαρά, ΝΑΙ στα Μνημόνια, ΝΑΙ στην κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου».

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: