6.12.14

Κωνσταντοπούλου: Δεν έχετε το δικαίωμα να θυσιάσετε τον Νίκο Ρωμανό...

Βίντεο...

«Η ζωή του Νίκου είναι σήμερα στα χέρια της κυβέρνησης και της Δικαιοσύνης», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφερόμενη στον Νίκο Ρωμανό και πρόσθεσε:

«Στα...
χέρια του κράτους το οποίο ο ίδιος αμφισβητεί, όπως είναι φυσικό και όπως έχει κάθε δικαίωμα, αλλά στο οποίο δίνει την ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν είναι κούφιο κέλυφος οι διακηρύξεις του».

«Μία τέτοια μέρα επιβάλλει προ πάντων ειλικρίνεια και ανάληψη πολιτικής ευθύνης. Επιβάλλει άμεση ανάληψη αποτελεσματικής πρωτοβουλίας και όχι μικρόψυχες διακηρύξεις αποποίησης ευθυνών ή υποκριτικούς ελιγμούς αντιποίησης άλλων εξουσιών και αντιμετάθεσης υποχρεώσεων.

Μία τέτοια μέρα επιτάσσει δικαιοσύνη απέναντι στη αυθαιρεσία, την κρατική αναλγησία, τον άκρατο αυταρχισμό, την άγρια καταστολή και την κυβερνητική ασυδοσία», σημείωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και κατέληξε:

«Δεν έχετε το δικαίωμα να θυσιάσετε τον Νίκο Ρωμανό. Έχετε αντίθετα την δυνατότητα, την εξουσία και την υποχρέωση να του δώσετε την εκπαιδευτική άδεια και να σώσετε τη ζωή του. Αν το κάνετε ίσως σώσετε και την ψυχή σας»...


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: