17.12.14

«Η διαδικασία προσφέρεται για να αλλάξει η κυβέρνηση»...

«Η διαδικασία προσφέρεται για να αλλάξει η κυβέρνηση»Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέβασε δικό του υποψήφιο στην προεδρική εκλογή γιατί η διαδικασία προσφέρεται για να αλλάξει η κυβέρνηση, δήλωσε σήμερα ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Νίκος Βούτσης, στον...
ΣKAI.
Τόνισε ότι υπάρχει πραγματική δυσαρμονία ανάμεσα στο λαϊκό αίσθημα και τις πολιτικές που ακολουθούνται, αποσαφηνίζοντας πως η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας δεν έχει σχέση με το πρόσωπο.

Σχολιάζοντας την αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες δηλώσεις Στουρνάρα, δηλαδή ότι η ελληνική οικονομία θα δεχθεί ανήκεστο βλάβη σε περίπτωση μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι ο κ. Στουρνάρας έκανε πολιτική εκτίμηση για την κατάσταση και πρόσθεσε πως αν είχε στοιχεία θα έπρεπε να είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου όταν γινόταν η συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή.

Αντιθέτως, σημείωσε, μέχρι πριν από λίγες ημέρες όλα πήγαιναν άριστα.

Προσέθεσε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ τον ενδιαφέρει η επιστροφή στις αγορές το συντομότερο δυνατόν, αλλά είπε ότι το μεγάλο πρόβλημα ειδικά την τελευταία δεκαετία είναι η κηδεμονία των αγορών επί της πολιτικής και της δημοκρατίας, κάτι που, όπως εκτίμησε, θα ανατραπεί με τους συσχετισμούς δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: