8.12.14

Τι θα ψηφίσει ο Βασίλης Καπερνάρος στην Προεδρική εκλογή...


Καπερνάρος:Δεν είμαι δεδομένος 
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την Προεδρική εκλογή, την συνεργασία με το κόμμα του Τάκη Μπαλτάκου, αλλά και τη...
Χρυσή Αυγή.
«Προχωρούμε σταθερά, συνετά και πάρα πολύ προσεκτικά, λαμβάνοντας τα σημεία των καιρών. Είναι μέσα στις σκέψεις μας να κατέβουμε στις επόμενες εκλογές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καπερνάρος για τις «Ρίζες» του κ. Μπαλτάκου και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα αποτελεί «τσόντα» τις Νέας Δημοκρατίας:
«Αυτό έχει να κάνει με τη μέχρι τώρα σύνδεση του κ. Μπαλτάκου με τη Νέα Δημοκρατία και με την προσωπική σχέση που είχε με τον κ. Σαμαρά. Δεν έχει να κάνει καθόλου με αυτό που σχεδιάζουμε. Μοιραζόμαστε τις θέσεις, οι οποίες είναι κοινές. Έχουμε κατά νου την ένωση της δημοκρατικής αστικής πατριωτικής παράταξης».
«Εγώ δεν πιστεύω ότι αυτή η Νέα Δημοκρατία, είναι η Νέα Δημοκρατία που ξέραμε και δεν πιστεύω ότι έχει μέλλον έτσι όπως πορεύεται. Τέτοια Νέα Δημοκρατία, δεν έχουμε στο μυαλό μας για να προχωρήσουμε αυτό που σχεδιάζουμε. Δεν διαχωρίζουμε εμείς τους Έλληνες, όπως δεν διαχωρίζουμε τους ψηφοφόρους των κομμάτων αυτής της αντίληψης», συμπλήρωσε και συνέχισε:
«Η Χρυσή Αυγή, το 2009 ήταν 0,48%. Για τη Χρυσή Αυγή, είπα όχι στην αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και με ακολούθησαν 6-7 βουλευτές. Ψήφισα νομικά όχι για την χρηματοδότησή τους σαν κόμμα, διότι έτσι αποφάσισαν χιλιάδες ελληνικού λαού, να τους στείλουν στο Ελληνικό κοινοβούλιο και κανένα δικαστήριο δεν ανέστειλε τη λειτουργία της. Συνεπώς δεν θα μπορούσαν οι βουλευτές να προκαταλάβουν τους ποινικούς δικαστές με το να θεωρήσουν απριόρι από τη Βουλή, ως εγκληματική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή».
«Όχι δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ πολιτικά με την Χρυσή Αυγή διότι πιστεύουν σε πράγματα αντίθετα από αυτά που πιστεύω εγώ. Εγώ πιστεύω ότι ο Χίτλερ υπήρξε δολοφόνος του πλανήτη, ένας παλαβός που τότε αιματοκύλισαν την Ευρώπη», πρόσθεσε, ενώ για το αν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είπε:
«Είναι σαν να λέω σε σας αν θα ψηφίσετε πρόεδρο ή όχι, χωρίς να γνωρίζετε ποιος θα είναι. Δεν θεωρούμαι δεδομένος. Εγώ σαν ανεξάρτητος βουλευτής, θα μεταφέρω τις απόψεις των φίλων και των υποστηρικτών μου που με ψήφισαν. Είμαι εντολοδόχος και υπηρέτης του λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: