20.12.14

Λυκούδης: Πρέπει να φύγουμε από την αθλιότητα των αθλίων...

Spyros-Lykoudis 
Νέες δηλώσεις έκανε το βράδυ του Σαββάτου στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής, Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος έδωσε...
συνέχεια στην κόντρα του με τον Οδυσσέα Βουδούρη και τον Θεόδωρο Παραστατίδη. «Πρέπει να φύγουμε από την αθλιότητα των αθλίων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκούδης και κατηγόρησε τους δυο ανεξάρτητους βουλευτές πως «δεν έχουν τσίπα» και επιδιώκουν μονάχα να βρουν πολιτική στέγη στην Κουμουνδούρου.

Η Εύα Αντωνοπούλου επισήμανε στον κ. Λυκούδη πως ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε από την Κοζάνη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξει μόνος του τους υποψηφίους του και ο κ. Λυκούδης απάντησε: «Η Κουμουνδούρου έχει την υποχρέωση να δεχτεί υποδείξεις, `θέλει δεν θέλει`, καθώς κανείς δεν μπορεί να εμποδίζει έναν βουλευτή να καταθέτει τη γνώμη του».

Αναφορικά με την προεδρική εκλογή, ο κ. Λυκούδης διέψευσε δημοσίευμα που τον θέλει να προτείνει τον Φώτη Κουβέλη ως εναλλακτικό υποψήφιο στην τρίτη και κρίσιμη ψηφοφορία, διευκρινίζοντας πως αυτός απλά είπε ότι αν προτεινόταν ο κ. Κουβέλης θα τον ψήφισε, όπως άλλωστε και «κάθε συναινετικό υποψήφιο».

«Εγώ δεν έχω υποδείξει κανέναν», δήλωσε, προσθέτοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα.

Δήλωσε ωστόσο πως δεν είναι αισιόδοξος για την εκλογή Προέδρου από την παρούσα Βουλή, καθότι ότι η διαφορά μεταξύ των 160 ψήφων της πρώτης ψηφοφορίας και τον 180 που απαιτούνται στην τρίτη ψηφοφορία είναι «μεγάλη».
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: