17.12.14

Αγεφύρωτο το χάσμα Σαμαρά – ΣΚΑΙ...

 Σαμαράς – ΣΚΑΙΔύσκολα ο Αντώνης Σαμαράς θα εμφανιστεί στο Φάληρο για να παραχωρήσει συνέντευξη, ακόμη και κατά τη διάρκεια της...
προεκλογικής περιόδου – σε ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών, αφού σύμφωνα με το περιβάλλον του είναι σφόδρα ενοχλημένος με τη γραμμή που ακολουθεί ο τηλεοπτικός ΣΚΑΙ. Οι λόγοι ποικίλουν σύμφωνα με την τροπή των γεγονότων του τελευταίου τριμήνου… Ωστόσο, ο σημαντικότερος όλων, που στην ουσία ήταν και η αρχή για την απόσταση Μαξίμου – Φαλήρου, η περιβόητη δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Μακεδονία που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΣΚΑΙ και παρουσίασε ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στις 17 Σεπτεμβρίου, καταγράφοντας προβάδισμα 6 ποσοστιαίων μονάδων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Έκτοτε το χάσμα μεγάλωσε και έγινε αγεφύρωτο… δεδομένου ότι ο ΣΚΑΙ έκανε στροφή στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η κριτική στους χειρισμούς Σαμαρά ήταν στην ημερήσια διάταξη!
Μάλιστα φήμες υποστηρίζουν ότι υπήρξε αίτημα της διοίκησης του ΣΚΑΙ για να φιλοξενήσει συνέντευξη του πρωθυπουργού, αλλά η απάντηση του Μαξίμου ήταν αρνητική!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: