7.12.14

Σκουρλέτης: Ιδιότυπο σχέδιο αποστασίας η πρόταση των 8...

για εκλογή Προέδρου...

"Εαν ο οποιοσδήποτε, μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου ψηφίσει για την εκλογή ενός νέου Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή, ουσιαστικά αυτό ισοδυναμεί με...
μία ψήφο για τη συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών" σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον Realfm 97,8 τονίζοντας ότι "πάνω σε αυτό πρέπει ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του".

"Φαίνεται ότι δεν επιτυγχάνουν να δημιουργήσουν αυτόν τον μαγικό αριθμό, να πιάσουν τον αριθμό των 180. Έχουν προσπαθήσει με διάφορους τρόπους" ανέφερε επίσης ο ίδιος.

Σε άλλο σημέιο, ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε την ανάγκη για εκλογές λέγοντας: "Ο παρών πολιτικός χάρτης δεν έχει απολύτως καμία σχέσημε τους πραγματικούς πολιτικούς χειρισμούς της κοινωνίας. Αυτό από μόνο του δημιουργεί μία κατάσταση απονομιμοποίησης τπυ ελληνικού κοινοβουλίου και κατά τη γνώμη μου αναδεικνύει τη μεγάλη ανάγκη προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία".

Τέλος, χαρακτήρισε "ιδιότυπο σχέδιο αποστασίας" την πρόταση των 8 βουλευτών για πρόωρη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας λέγοντας ότι "είναι σε συνεννόηση με το Μαξίμου και τον Σαμαρά"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: