9.12.14

Ντερμπεντέρης: διαψεύστηκε μέσα σε 5 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα ...


Το έγκυρο ρεπορτάζ, η εμβριθής άποψη του μεγαλοδημοσιογράφου, αποδομήθηκε μέσα σε χρόνο ρεκόρ.
Όλα αυτά στο...
χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega - δείτε το ΕΔΩ. Ο Γιάννης Πρετεντέρης στο 16ο λεπτό και 25 δευτερόλεπτα δυσκολεύεται να δει το σενάριο της επίσπευσης της προεδρικής εκλογής τον Δεκέμβριο, διότι «18, 19 είναι το Eurogroup οπότε δύσκολο, 20 να ξεκινήσουν, Χριστούγεννα ο 2ος γύρος, παραμονή Πρωτοχρονιάς ο 3ος, λίγο δύσκολο» σημείωνε με αυτό το σαρδόνιο χαμόγελο του δημοσιογράφου που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. «Θα έλεγα πως η προεδρική εκλογή πάει μάλλον αμέσως μετά». Κι επιχειρηματολόγησε στη συνέχεια πως η κυβέρνησή μας (η αγαπημένη, δεν το είπε, αλλά το εννοούσε) θα χρησιμοποιήσει το χαρτί της προεκλογικής εκλογής ως διαπραγματευτικό μέσο για την πολιτική σταθερότητα του τόπου.

Είμαστε ήδη στα 17 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα. Η Μαρία Σαράφογλου ετοιμάζεται να περάσει στο ρεπορτάζ των επεισοδίων του Σαββάτου και στις «εικόνες σοκ» από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία για τους... ιπτάμενους αναρχικούς.
Ώσπου στα 22 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα «σκάει» η είδηση για την επίσπευση της προεδρικής εκλογής! «Ραγδαίες οι εξελίξεις» λέει η παρουσιάστρια και βγάζει τη Ράνια Τζίμα να μας μεταφέρει το ρεπορτάζ.
Χρειάστηκαν μόλις 5 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα για να διαψευστεί ο Γιάννης Πρετεντέρης. Αναμφίβολα, με τέτοιο ρεκόρ μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες.

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: