15.12.14

Πυροβόλησαν 15χρονο… 13 φορές επειδή πετούσε αυγά!...

Ένα κακόγουστο αστείο παραλίγο να στοιχίσει την ζωή σε έναν 15χρονο από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, την περασμένη Τετάρτη.

Ο Τίσιους Γκένες θεώρησε αστείο να...
πετάξει αυγά στο αυτοκίνητο του Ρέγιναλντ Χέιγουντ. Εκείνος ο οποίος ήταν μέσα στο αμάξι του μαζί με την κοπέλα του Γκαμπριέλα Σίμνονς, εκνευρισμένος έκανε παρατήρηση στον νεαρό, απειλώντας τον μάλιστα, πως έχουν μαζί τους όπλα και θα τον πυροβολήσουν σε περίπτωση που πετούσε κι άλλα αυγά.

suspects1.jpg
Ο ανήλικος μαθητής, ωστόσο, δεν πήρε στα σοβαρά τις απειλές τους και για αυτό πέταξε ένα ακόμη αυγό! Τότε, το αμάξι έφυγε και επέστρεψε μαζί με άλλους δύο, τον Σκούτερ και τον Τι Μπόι.

Ο ένας από τους δυο νέους επιβάτες, άρχισε να τσακώνεται με τον πιτσιρικά και χωρίς δισταγμούς βγήκε από το αμάξι και τον πυροβόλησε 13 φορές! Μάλιστα, ο ένας από τους πυροβολισμούς ήταν πισώπλατος, αφού το θύμα είχε αρχίσει να υποχωρεί.

suspects.jpg
Οι 4 δράστες αποχώρησαν από το σημείο, αφήνοντας τον μέσα στα αίματα, στην μέση του δρόμου. Οι περαστικοί κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Οι γιατροί θεωρούν ότι ο άτυχος 15χρονος θα ζήσει αλλά δίνουν ελάχιστες πιθανότητες στο να ξαναπερπατήσει.

Την Παρασκευή η αστυνομία συνέλαβε τους 4 αδίστακτους ενήλικες, οι οποίοι δήλωσαν μετανιωμένοι για την πράξη τους και ζήτησαν συγγνώμη από το θύμα.

florida-man-708.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: