2.12.14

«Σκάι 100.3» σε σταθερή ραδιοτηλεοπτική παρανομία...



Εκτός  «Σκάι 100.3» βρέθηκε ο Κώστας Αλατζάς. Και στη θέση του, στο πρωινό 5 με 6, παίζουν σε επανάληψη το...
τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων!
Το οποίο φυσικά είναι παράνομο, δεν προβλέπεται από τη ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία. Απαγορεύεται ρητώς από το ΕΣΡ, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση -εδώ και πολλούς μήνες- κωφεύει. Και να πεις πως δεν γνωρίζει, μια χαρά ενημερωμένο είναι, μπορούμε να σας το διαβεβαιώσουμε εμείς προσωπικά ως αυτήκοες μάρτυρες στην ενημέρωση που μας κάνει κάθε εβδομάδα ο πρόεδρός του.

Και είναι διπλή παρανομία διότι ο «Σκάι 100.3» αναμεταδίδει το κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τη Σία Κοσιώνη και το βράδυ, στις 9. Στο site του το παρουσιάζει σαν... ενημερωτική εκπομπή. Αντιθέτως στο ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα που δημοσιεύει στην Καθημερινή, την εφημερίδα του Ομίλου, γράφει «Δελτίο TV». Κάνουν δηλαδή την ραδιοτηλεοπτική παρανομία, τη δημοσιεύουν κιόλας. Κύριε Ιωάννη Λασκαρίδη, πρόεδρε του ΕΣΡ, τι θα πράξετε επιτέλους με το ζήτημα;

Όσο για τον Κώστα Αλατζά που βρέθηκε εκτός σταθμού, ήταν (είναι) ένας από τους καλούς ρεπόρτερ. Έκανε εξαιρετική δουλειά, είχε και το δικό του στυλ. Αλλά προτίμησαν στο Φάληρο να μην τον έχουν στο πρόγραμμά τους, να μην διαθέτουν πολύ πρωινή εκπομπή. Όπως κάνει κάθε σωστό ειδησεογραφικό ραδιόφωνο που σέβεται τον εαυτό του.
 e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: