18.11.14

Zήγρας: Σήκω ρε κι ομολόγησε να απαλλάξεις το παιδί σου. Δε λυπάσαι...


Τσοχατζόπουλος: Έχεις τρελαθεί τελείως...
Νέα ένταση στη δίκη.
Το αίτημα της Αρετής...
Ένταση επικράτησε και σήμερα στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση για τις «χρυσές» μίζες των εξοπλιστικών. Την ώρα που...
η Αρετή Τσοχατζόπουλου κλήθηκε από το δικαστήριο να τοποθετηθεί επί του νέου αιτήματος που υπέβαλε ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της, ο Νίκος Ζήγρας απευθυνόμενος προς τον Τσοχατζόπουλο του είπε: 
«Σήκω ρε κι ομολόγησε να απαλλάξεις το παιδί σου. Δε λυπάσαι... Εγώ κλαίω γι’ αυτό το παιδί... Θες να μη δικαστείς κιόλας! Εγκληματίας πρώτου βαθμού».

Ο πρώην υπουργός εμφανώς εκνευρισμένος του ζήτησε να σταματήσει: «Σταματά επιτέλους. Έχεις τρελαθεί τελείως» του είπε. 


Το αίτημα της Αρετής

Να ανοίξει η πόρτα της φυλακής για την Αρετή Τσοχατζοπούλου, η οποία εκτίει ποινή κάθειρξης 12 ετών για την υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» με πρωταγωνιστή τον πατέρα της και πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο ζήτησε ο συνήγορος.

Ο συνήγορος της Αρετής Τςοχατζοπουλου , Μιχάλης Δημητρακόπουλος κατέθεσε στο δικαστήριο αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής της επικαλούμενος κυρίως τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το ένας της παιδί.

Αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής της αναμένεται καταθέσει στο Δικαστήριο και ο συνήγορος της Βίκης Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης.
Νωρίτερα οι δικαστές απέρριψαν την ένσταση που είχαν υποβάλλει στο Δικαστήριο οι συνήγοροι του Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με την οποία έχει παραγραφεί - δυνάμει του άρθρου 86 παρ. 3 β του Συντάγματος - το αδίκημα για τον Άκη Τσοχατζόπουλου και έχει παύσει η ποινική δίωξη μόνο ως προς το πρόσωπό του.

Το Δικαστήριο διέκοψε λόγω κωλύματος που επικαλέστηκε μια εκ των δικαστών επικαλούμενη προσωπική σχέση με έναν από τους συνηγόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: