14.11.14

Τρόμος στο αέρα για τον Μπόνο των U2...

Το παραλίγο αεροπορικό ατύχημα...


Στιγμές αγωνίας έζησε ο τραγουδιστής των U2 Μπόνο όταν αποκολλήθηκε η...
πόρτα των αποσκευών του ιδιωτικού τζετ που τον μετέφερε. Ο Μπόνο βρισκόταν στη γερμανική πρωτεύουσα με αφορμή τη συμμετοχή του στα Διεθνή Μουσικά Βραβεία Bambi.

Η καταπακτή και οι τσάντες εξαφανίστηκαν πάνω από το γερμανικό έδαφος κατά τη διάρκεια της πτήσεις μεταξύ Δουβλίνου και Βερολίνου. Το τζετ προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Schoenefeld του Βερολίνου στις 24:26.

«Ο χώρος των αποσκευών του Learjet βρίσκεται στο πίσω τμήμα του αεροπλάνου ξεχωριστά από το χώρο των επιβατών», δήλωσε ο Paul Hayes, ειδικός σε θέματα ασφαλείας και πρόσθεσε «Ο χώρος αυτός δεν βρίσκεται υπό πίεση, επομένως οι επιβάτες σε καμία περίπτωση δεν κινδύνευσαν όταν άνοιξε η πόρτα του τζετ, σημείωσε.Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν κατά μέσο όρο μια φορά τον χρόνο σε κάποια περιοχή του κόσμου δήλωσε ο Hayes. Σε κανονικές συνθήκες τέτοια περιστατικά δεν οδηγούν σε κάποια καταστροφή. Τέτοιες ατυχίες συμβαίνουν συνήθως όταν ο μηχανισμός κλειδώματος δεν είναι σωστά ασφαλισμένος».

Το περιστατικό έγινε την Τετάρτη. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό τι οδήγησε στην αποκόλληση της πόρτας. Οι γερμανικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν...
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: