30.11.14

To show Αβραμόπουλου... αντέγραψε ο Σαμαράς...

ΒΙΝΤΕΟ &  ΦΩΤΟ...
Τι κι αν είναι ανεπιθύμητος ο Αντ. Σαμαράς στο Ναύπλιο, αυτό δεν τον πτόησε να ετοιμάσει ενα σόου copy-paste, με αυτό που ετοίμασε ο Μ. Αβραμόπουλος στην στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Οπως ...
διαβάζουμε στο enikos.gr:

Το f-16 του Σμηναγού Σωτήρη Στράλη πάνω από το Ναύπλιο 
Έχουν περάσει λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο κόσμος άκουσε από τα μεγάφωνα το νέο μήνυμα του Σμηναγού Σωτήρη Στράλη και ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποιεί εντυπωσιακούς ελιγμούς πάνω από την πόλη του Ναυπλίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο της απελευθέρωσης του Ναυπλίου, ο Σωτήρης Στράλης που συγκίνησε τους Έλληνες στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με το μήνυμά του από το κόκπιτ του μαχητικού αεροσκάφους, απέστειλε νέο μήνυμα με τον ίδιο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας είπε: «Είναι τιμή να πετάμε πάνω από την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας ανήμερα της απελευθέρωσής της. Σήμερα η πολεμική αεροπορία αποτείνει φόρο τιμής στους ανθρώπους που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία».
 Πολλοί ήταν αυτοί που χειροκρότησαν, αποθεώνοντας τον πιλότο που για άλλη μία φορά έκλεψε τις εντυπώσεις. Αμέσως μετά, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνομίλησε με τους ιπτάμενους της Πολεμικής Αεροπορίας που πραγμαοτποίησαν με τα μαχητικά τους, τους εντυπωσιακούς ελιγμούς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: